08 Αυγούστου 2013

Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKmkOpIo1hllPQtpoDJOn7K2tTVlDKo9iWSZiKMN658nv3vpE8UQ
Πηγή της Ηλιθιότητας και του συγκεκριμένου "αρθρογράφου"(Dimokratianews.gr) αλλά και  των όσων ασπάζονται τις απόψεις του  είναι η αδυναμία του να  διακρίνει τα φαινόμενα από τις ιδεοληψίες τους, την πραγματικότητα από τις ιδεολογικές τους κατασκευές. Η αδυναμία αυτή – η πηγή της ηλιθιότητας – οδηγεί σε εμμονές.Μέχρι εδώ καλά , όμως οι εμμονές αυτές τείνουν να καταστούν  επίσημες «θέσεις»  και αν ο φορέας του οποίου είναι μέλος της Πολιτικής του Επιτροπής και που τον εκπροσωπεί εφόσον κατέχει την ιδιότητα αυτή .Η Επίθεση φιλίας στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο οποίο πρωταγωνιστεί -ο φιλικά προσκείμενος σε μαρξιστικό Λενινιστικό Κόμμα (ΠΚΚ) εντός της Ελληνικής Επικράτειας- ο εν λόγω- θεός να τον πεί Αρθογράφο- είναι επικίνδυνη για την δημοκρατία  Η Επίθεση φιλίας και νομιμοποιεί την Χρυσή Αυγή  αλλά και πυροδοτεί εντάσεις σε μια κοινωνία πολυδιασπασμένη. Το δε πρώτο επιλογή και όχι κατακριτέα με βάση το αξιακό υπόβαθρο που ο καθείς διαθέτει θα έλεγα και δικαιολογημένη. Το δε δεύτερο όμως αντεθνική πράξη.
 Το αντιπαρατάξεις την λογική σε έναν φυσικά ηλίθιο αποτελεί λάθος στρατηγικό.Τον αφήνεις απλά να εκδηλώνει το βάθος της πολιτικής του σκέψης το οποίο δεν ξεπερνά την πιθαμή,
Τι καταθέτει;

-ΠΑΣΟΚ και Παραφυάδες της Αριστεράς δεν μπορούν να ασκήσουν Εθνική Πολιτική
 -Τα μνημόνια δεν επιτρέπουν στην Ν.Δ. να επαναφέρει την ιδεολογία στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας και κατα συνέπεια να της δώσουν την εκλογική νίκη (αυτοδυναμία)
-Η πολιτική ατζέντα Σαμαρά δεν είαν ιατυή που διατύπωσε αναφορικά με την μετεξέλιξη της Ν.Δ. αλλά αυτή του 2009 όταν και επικράτησε της επι της Ντόρας Μπακογιάννη
-Η Ατζέντα αυτή είναι  η αληθινή φυσιογνωμία της δεξιάς παράταξης, λαϊκή και πατριωτική,  κραταιά,  χωρίς ενοχές  εκφράζει δε τον  μέσο Ελληνα
 -Η Οικονομική κρίση θα ξεπερασθεί μα με τον έναν ή άλλο τρόπο χωρίς να αφήσει τραύματα στον κοινωνικό ιστό.(Ολως τυχαίως κάποιοι μιλούν για χαμένες γενιές , τι σημασία έχει);
 
- Η Μάχη των ιδεών να περάσει στην Πολιτική.Στοιχεία της: 
α) η Αριστερά δεν αποτελεί κι ουδέποτε αποτελούσε πλειοψηφία,( πέραν της συγκυριακής ανόδου της με τη χρησιμοποίηση του εθνικού αγώνα στην Κατοχή και με την επιβολή των όπλων).Γρήγορα έχασε το ηθικό πλεονέκτημα και σε λίγα χρόνια ηττήθηκε κατά κράτος και με τα όπλα, έχοντας απέναντί της την πλειοψηφία του λαού. Η στρατευμένη νεολαία τη νίκησε κι ένας πλατύς συνασπισμός με κορμό τους φιλελευθέρους και τους Λαϊκούς.

β) Το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας και η Δεξιά αποτελούσαν και αποτελούν τη λαϊκή πλειοψηφία. Πτυχές, δε, της κοινής πια ιδεολογίας τους, των αρχών τους, διεμβολίζουν και την ευρύτερη Αριστερά, αφού κι ο μέσος αριστερός, σοσιαλίζων ή ριζοσπαστικότερος, όταν δεν ανήκει στην κοινωνική ψυχική νόσο που μισεί τον Ελληνισμό και βλέπει την κοινωνία ως πεδίο πολέμου, διαπνέεται από τις ίδιες βασικές αξίες. Είναι πατριώτης, νοικοκύρης. Μπορεί να διαφωνεί στο ποσοστό του δημόσιου τομέα, να θέλει το κράτος επιχειρηματία, όμως κι αυτός, όπως και σχεδόν όλοι, θέλει ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις, καταστολή της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, θεωρεί τον τουρκικό επεκτατισμό εχθρό του Εθνους, από τη Θράκη ως την Καρπασία, θέλει ασφάλεια, δουλειά, ευημερία κι ελληνοκεντρική παιδεία για τα παιδιά του.


γ)Τέτοιες λοιπόν πολιτικές, προς την παραπάνω κατεύθυνση, που αφορούν και ωφελούν την πλειονότητα του λαού, δεν μπορεί να τις εμποδίσει καμία δανειακή σύμβαση. Με τα λίγα που διαθέτουμε στους προϋπολογισμούς του εκάστου υπουργείου, οι κατευθύνσεις πρέπει να είναι προς τα κει.Π.χ., πρέπει να ανασυγκροτήσουμε την κρατική τηλεόραση. Σίγουρα για κάποιον καιρό θα διαθέτει λιγότερους πόρους και θα γίνονται λιγότερες παραγωγές από πριν. Αυτές όμως που θα γίνονται θα πρέπει να υπηρετούν την εθνική ταυτότητα, τις πάγιες ελληνικές θέσεις στα εθνικά θέματα, να προάγουν τον πατριωτισμό, να προβάλλουν τους ήρωες, τις αξίες, τον πολιτισμό του λαού μας.

δ)Θα είναι αδιανόητο αυτές, οι όποιες παραγωγές, να αφορούν καλλιτεχνικά, επιστημονικά ή δημοσιογραφικά, την υπερπροβολή μισελληνικών και μηδενιστικών μειονοτικών απόψεων. Θα είναι καταστροφικό και προκλητικό, αντί να ξαναδούμε στις οθόνες μας κι ακούσουμε στα ραδιόφωνά μας, και μάλιστα βελτιωμένο, ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ΕΤ1, στην ΕΤ2, στην ΕΤ3 και στη ραδιοφωνία, να μετατραπούν και τα δημόσια ΜΜΕ σε φερέφωνα της ιδεοληψίας του κάθε παρακμιακού, να βγάζουν εξόδοις του Εθνους τα απωθημένα τους τα διάφορα δέκατα του πυρετού των Εξαρχείων ή της Αριστεράς του φρεντοτσίνο του Κολωνακίου. Διότι, άλλο να μην είναι η ραδιοτηλεόραση κυβερνητικό φερέφωνο προπαγάνδας, όπου στο κάτω κάτω η κυβέρνηση εκπροσωπεί την πλειοψηφία, κι άλλο να είναι φερέφωνο της προπαγάνδας μιας ελάχιστης παρακμιακής μειοψηφίας.

Δέν κάνετε λάθος δεν διαβάζεται κείμενο της Εμφυλιακής  ή μετα-εμφυλιακής Ελλάδας.Το ότι ταιριάζει απόλυτα στην ιδεολογία του Εμφυλιακού Διχασμού μην σας ανησυχεί.Το να αγνοείς την ιστορία του Έθνους σου δεν είναι μεμπτό,το να την παραποιείς όμως κατά το δοκούν είναι Ανήθικο.
 Απο την άλλη το Να θεωρείς τον εαυτό σου ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΏΤΗ και να αγνοείς την ιστορική πολιτική , πολιτιστική και πολιτισμική παράδοση του Ελληνικού πολιτισμού δεν είναι απλά αντιφατικό είναι κάτι χειρότερο.