26 Ιουλίου 2013

Για την Χαμένη μας Αξιοπρέπεια

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNht2roqHONYLOBN5hwTWO6MPYJNdzFuDi61HmIMgTHPp0wMx41g
Antinews.grΜε τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο καταγράφεται η απαξίωση της κοινωνίας Η προσπάθεια Αποκατάστασή  της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας του πολιτικού κόσμου στην Ελληνική Κοινωνία ακολουθεί φθίνουσα πορεία.Δεν γνωρίζουμε αν αυτό καθεαυτό το γεγονός απασχολεί ιδιαίτερα τα πολιτικά κόμματα .Ο Εντυπωσιασμός εξακολουθεί να αποτελεί βασικό μέλημα πολλών παλιών πολιτικών αλλά και νέων πολιτικών αστέρων του δημοσίου βίου.Βασικός σκοπός παραμένει σε πολλούς το να κερδηθούν οι εντυπώσεις με κάθε τρόπο με κάθε μέσο με κάθε τίμημα, θεωρώντας ότι με αυτό τον  τρόπο αυξάνει και το ειδικό του βάρος. Πρόκειται για μια συμπεριφορά η οποία κάλλιστα θα μπορεί να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια της αλαζονείας και της αυθάδειας και η οποία προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη απαξίωση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων..

Έκθεση κόλαφος του Γραφείου Προϋπολογισμού Βουλής

Έκθεση κόλαφος από το Γρ. Προϋπολογισμού της Βουλής-Αμφισβητεί το success story Στην έκθεση τονίζεται χαρακτηριστικά ότι και κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους η κατάσταση της οικονομίας παρέμεινε κρίσιμη και πολλά προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η ελληνική οικονομία, για την οποία η περίοδος έως το 2014 «είναι η τελευταία ευκαιρία» για να αποφύγει χειρότερη κρίση, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.Στην έκθεση τονίζεται χαρακτηριστικά ότι και το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους η κατάσταση της οικονομίας παρέμεινε κρίσιμη και πολλά προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί.Μάλιστα, λόγω της αποχώρησης ενός εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, αναζωπυρώθηκε προς στιγμήν η συζήτηση για την τύχη του προγράμματος προσαρμογής και τις μελλοντικές εξελίξεις.

Δυο δεκαετίες διπλωματίας της πΓΔΜ

photo Η πΓΔΜ εόρτασε την 20η επέτειο από τη λειτουργία των πρώτων διπλωματικών γραφείων της στην Τουρκία και στη Σλοβενία εν μέσω επαίνων ότι η χώρα έχει σημειώσει αμέτρητες νίκες σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ανέφεραν ειδικοί.Η διπλωματία της πΓΔΜ έχει επιτύχει πολλά με ελάχιστους πόρους και υπό δύσκολες συνθήκες μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, σε μία εποχή όπου οι σχέσεις στην πΓΔΜ δεν είχαν οριστεί ξεκάθαρα, σύμφωνα με τον Αντόνιο Μιλοσόσκι, πρώην υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ.

Από τη «Μεγάλη Αλβανία» στη «Φυσική Αλβανία» Θεωρητικός μανδύας σε αλυτρωτικές επιδιώξεις

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrBqdtIAOMIXhPIk86rRRh5JhkxIe6oCisWzKj62HdJ9BQYdODmQ
Του Τάσου Τσακίρογλου Νέο κύμα αλυτρωτικού εθνικισμού πυροδοτεί η εκστρατεία για τη δημιουργία της «Φυσικής Αλβανίας», της οποίας ηγείται ο φιλόσοφος και επικεφαλής του Ινστιτούτου Αλβανικών Υποθέσεων, Κότσιο Ντάναϊ, ο οποίος ανακοίνωσε από τη Γερμανία ότι ξεκινά προσπάθεια για τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από Αλβανούς που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες.Σε συνέντευξή του προ ημερών στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο κ. Ντάναϊ, ο οποίος απορρίπτει τον όρο «Μεγάλη Αλβανία», εξήγησε ότι «μέσω της «Φυσικής Αλβανίας» εξασφαλίζεται η ειρήνη στα Βαλκάνια» και υποστήριξε ότι, σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος ξεσπάσματος ενός νέου βαλκανικού πολέμου. «Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη χωρίς μια Αλβανία στα φυσικά σύνορά της» είπε, ενώ προχώρησε στην κατάθεση μιας αναθεωρητικής πρότασης για την οργάνωση μιας διεθνούς διάσκεψης, η οποία θα ακυρώσει τις αποφάσεις της Πρεσβευτικής Συνδιάσκεψης του 1913 στο Λονδίνο.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ


Του ΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν κουνιέται φύλλο. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις είναι μάλλον «όνειρο θερινής νυκτός», «ανάγνωσμα- προσκλητήριο- έκκληση» όχι όμως ζώσα πραγματικότητα. Εκτός αν πρόκειται για συμμετοχή, ενίοτε μόνο μαζική, στους γνωστούς περιπάτους Ομόνοια-Σύνταγμα «με σημαίες και με ταμπούρλα» κομματικών προδιαγραφών. Πρέπει, λένε κάποιοι, να μεταγγίζει κανείς αισιοδοξία στο «Κίνημα» αλλά προέχει η αλήθεια, όταν μάλιστα βοά. Άλλωστε ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι γίνεται, αφού αυτός ο ίδιος αρνείται πεισματικά να κατέβει στους δρόμους. Κανείς δεν ξέρει αν φταίει το κακό το ριζικό μας, το κρασί ή ο θεός που μας μισεί. Όπως και να ’χει, όσοι πιστεύουν ότι χωρίς ενεργό λαϊκό Κίνημα τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει, έχουν πρόβλημα. Και οι θεωρούμενοι «ρεφορμιστές» και οι «ανατρεπτικοί». Μοιράζονται από κοινού την αδυναμία να συνεγείρουν τον κόσμο.

Πιρς: Η Ελλάδα να σημειώσει πρόοδο στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

O Ντέιβιντ Πιρς«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος υποβάλλεται σε μεγάλες θυσίες, αλλά καθοριστικές για να επιτύχει τις αλλαγές και να επιστρέψει η Ελλάδα στην οικονομική ευημερία...» τόνισε ο προτεινόμενος από τον πρόεδρο Ομπάμα για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα.Mήνυμα στην Αθήνα για την ανάγκη επίτευξης προόδου στο μέτωπο των διαρθωτικών μεταρρυθμίσεων απέστειλε ο προτεινόμενος από τον πρόεδρο Ομπάμα για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς (David D. Pearce), καταθέτοντας την Πέμπτη ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

"Η πείνα, το καμάρι είναι του κιοτή, του σκλάβου, που του μέλει να θαφτεί”.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr-B7qbVFAJsS7kh7gAfRHExY1q2NvTdv1WN1UXZLqEWHPTYcPXA
ΑntinewsΟχι απλά προσοχή αλλά Ναρκοπέδιο - Κίνδυνος-Θάνατος. Το να υποθηκεύσεις ένα ακίνητο δεν λέγει και πολλά απο μόνο του.Το να υποθηκεύσεις την ζωή σου μην αντέχοντας  την αλαζονεία των Συνελλήνων οι όποιοι στο όνομα του κέρδους δεν σεβάστηκαν ποτέ τίποτα και κανέναν δεν λέγει και πολλά απο μόνο του. Το να υποθηκεύσεις όμως την ποιότητα της ζωής σου πεθαίνοντας κάθε μέρα και λεπτό για να μην ζήσουν τα παιδιά σου στιγμή και λεπτό απο όσα εσύ πέρασες λέγει τα πάντα.

Βασικό προαπαιτούμενο η ανεξαρτησία της χώρας

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ3dSORgId7f7KwPh3zMD2jFebN_rhFZWyut0ts9MHhRdXJLNsgtQ
Με 39 χρόνια να έχουν περάσει από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο τέλος της δικτατορίας των Συνταγματαρχών, οι μύθοι ξεθωριάζουν. Ο,τι ίσχυε ως δόγμα, από τις συνταγματικές ελευθερίες, τον πλουραλισμό των ιδεών, τις αναδιανεμητικές θεσμικές διαδικασίες διάχυσης του πλούτου, το κοινωνικό κράτος έως την αυτοδιοίκηση του κράτους, την εθνική κυριαρχία, τη δυνατότητα κατάρτισης των κρατικών προϋπολογισμών, τη συγκρότηση των φόρων, τη διαχείριση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, την άσκηση εξωτερικής και διεθνούς πολιτικής, έχει καταρρεύσει.

Ενδιαφέροντες καιροί με τη δημιουργία και νέων πόλων

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/5ff46fc6bd6d5f5d807272bba8c34d45_XL.jpg
Οι κοινωνικές ταραχές στη Βραζιλία φέρνουν στην επιφάνεια ένα σημαντικό θεωρητικό ερώτημα που απασχολεί την επιστημονική κοινότητα των Διεθνών Σχέσεων τα τελευταία χρόνια. Η ανάδυση μιας νέας μορφής πολικότητας στο διεθνές σύστημα ανοίγει το κεφάλαιο της πολυπολικότητας. Οπως έχω αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο συστημικός ανταγωνισμός για το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξελιχθεί μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής -νικητής του Ψυχρού Πολέμου και ατμομηχανή πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής ανάπτυξης του δυτικού κόσμου- και των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική).

Η κοινωνία των πολιτών εξεγείρεται

http://www.dw.de/image/0,,16974851_303,00.jpg
Η πολιτική ένταση κλιμακώνεται στη Βουλγαρία με συνεχείς συγκρούσεις αστυνομίας και πολιτών. Ο Μάρκο Αρντ, επικεφαλής του γερμανικού ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ στη Σόφια, δίνει απαντήσεις.Τις τελευταίες εβδομάδες οι πολίτες στη Βουλγαρία έχουν εξεγερθεί ζητώντας την ανατροπή της κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν για πολιτικές εξαρτήσεις από ολιγάρχες. Ο Μάρκο Αρντ, επικεφαλής του γερμανικού ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ στη Σόφια, παραχώρησε σχετική συνέντευξη στη γερμανική ραδιοφωνία DLF.

Σύροι Κούρδοι στην Τουρκία… απόφαση διάλυσης της Συρίας;

Στην Κωνσταντινούπολη για διήμερες συνομιλίες με την τουρκική κυβέρνησης έφτασε ο Σάλεχ Μουσλίμ, ηγέτης του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης, του μεγαλύτερου κομματικού σχηματισμού των Κούρδων της Συρίας.
Οι εξελίξεις στις κουρδικές περιοχές της Συρίας όπου οι Κούρδοι αντάρτες ελέγχουν πλέον σημαντικής έκτασης περιοχή και σκοπεύουν να κατοχυρώσουν – αρχικά – την αυτονομία τους στο πλαίσιο της Συρίας, αργότερα όμως να ψηφίσουν για σύνταγμα (…) και να προκηρύξουν εκλογές, ανησυχούν σφόδρα την Άγκυρα που συνειδητοποιεί ότι η διαχείριση της κατάστασης μόνο απλή υπόθεση δεν αποδεικνύεται.Την ίδια στιγμή, οι απειλές που συνεπάγονται για την τουρκική ασφάλεια είναι μεγάλοι και η Τουρκία δεν δείχνει να διαθέτει τα μέσα να διαχειριστεί την κατάσταση. Οι υποψίες κύκλων στρέφονται στην προώθηση του νεοθωμανικού οράματος του Νταβούτογλου και την απόδοση κινήτρων στους Κούρδους της Συρίας να αποσχιστούν και να συνδεθούν χαλαρά, σε μια μορφή ομοσπονδίας με την Τουρκία, ενδεχομένως προκρίνοντας παρόμοια λύση και για τον κουρδικό πληθυσμό που ζει στη Νοτιοανατολική Τουρκία.

Οι Τούρκοι ανακάλυψαν τρομοκράτες στην Αθήνα!


davutoglu-mit-fidan01-25july2013Ιστορίες αντιτρομοκρατικής τρέλας για την υποτιθέμενη υποστήριξη της Αθήνας σε Τούρκους ακροαριστερούς τρομοκράτες του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος / Μετώπου (DHKP/C), «φυτεύουν» οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στον φιλοκυβερνητικό Τύπο της χώρας, φέρνοντας με έμμεσο τρόπο στο προσκήνιο, ζήτημα υποστήριξης της τρομοκρατίας από την πλευρά της Ελλάδας…

Γερμανός δημοσιογράφος: Αυτή είναι η ερώτηση που εξόργισε τον Τσίπρα


Τι απαντά ο Μίκαελ Μάρτινς στα όσα του καταλόγισε η Κουμουνδούρου για την επεισοδιακή συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Στην αντεπίθεση περνά ο Γερμανός δημοσιογράφος της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», Μίκαελ Μάρτινς, για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο συνέντευξης που επρόκειτο να του παραχωρήσει.

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ Χάθηκαν 8,9 δισ. σε τρία χρόνια

Χάθηκαν 8,9 δισ. σε τρία χρόνια «Σπιράλ θανάτου» στην πραγματική οικονομία, με ακατάσχετη εισοδηματική αιμορραγία των νοικοκυριών και των εργαζομένων, καθίζηση της κατανάλωσης αλλά και των επενδύσεων και συρρίκνωση της αποταμίευσης, καταγράφουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας για τους λογαριασμούς νοικοκυριών και μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων στο πρώτο τρίμηνο του έτους.Την ίδια ώρα και παρά το βαρύ οικονομικό τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις και τις δραστικές περικοπές στα κοινωνικά κονδύλια του προϋπολογισμού, το έλλειμμα του Δημοσίου παραμένει υψηλό ενώ το χρέος αυξάνεται.

«Ανησυχία» Πούτιν για το μέλλον της Ορθοδοξίας στον αραβικό κόσμο

Συνάντηση στο Κρεμλίνο με αρχιερείς Ορθοδόξων Εκκλησιών της περιοχής
Το θέμα της παραβίασης των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων, μεταξύ των οποίων και των ορθοδόξων χριστιανών, στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική έθεσε ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, υποδεχόμενος προκαθημένους και αρχιερείς 15 τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών στο Κρεμλίνο την Πέμπτη το βράδυ.«Με ανησυχία και πόνο θα σημειώσω ότι σε πολλές περιοχές του κόσμου, ειδικά στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, πολλαπλασιάζονται οι θρησκευτικές εντάσεις, παραβιάζονται τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων, μεταξύ των οποίων και των χριστιανών, συμπεριλαμβανομένων των ορθοδόξων», σημείωσε ο κ. Πούτιν.

Ιδρυμα Brookings: Σημάδι στήριξης των ΗΠΑ η επίσκεψη Σαμαρά Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί η ανάπτυξη

Ιδρυμα Brookings: Σημάδι στήριξης των ΗΠΑ η επίσκεψη Σαμαρά
«Σημάδι στήριξης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα» αποτελεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντ.Σαμαρά στην Ουάσιγκτον, τονίζει ο διευθυντής του ιδρύματος «Brookings» Ουίλιαμ Ανθόλις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φωνή της Αμερικής, λίγο μετά την αναχώρηση του Β. Σόιμπλε από την Αθήνα και εν όψει και της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ την Κυριακή, ο κ. Ανθόλις σημείωσε πως οι ΗΠΑ θεωρούν την Ελλάδα «σημαντικό εταίρο και σύμμαχο χώρα», ενώ σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις που θα διεξαχθούν τόνισε ότι στο επίκεντρο τίθεται η ανάπτυξη.

Εκρηξη ισλαμοφοβίας


Εκρηξη ισλαμοφοβίαςΣτη χώρα με το υψηλότερο ποσοστό μουσουλμάνων τουλάχιστον ένας κάθε μέρα πέφτει θύμα ρατσισμού σύμφωνα με το αρμόδιο Παρατηρητήριο
Η ισλαμοφοβία εξαπλώνεται στη Γαλλία, την ευρωπαϊκή χώρα με το υψηλότερο ποσοστό μουσουλμάνων. Επιθέσεις εναντίον τζαμιών, Αράβων και γυναικών που φορούν μαντίλα καθώς και μια γενικότερη καθιέρωση του ρατσιστικού λόγου δείχνουν ότι, μετά την Ελλάδα που μέχρι πρότινος κρατούσε τα πρωτεία στις ρατσιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη, παίρνει σειρά η Γαλλία.Σύμφωνα με το γαλλικό Παρατηρητήριο Κατά της Ισλαμοφοβίας, που έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεσή του, στη Γαλλία υπάρχει πλέον τουλάχιστον ένα θύμα ισλαμοφοβίας την ημέρα. Ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου, Αμπντάλα Ζεκρί, τόνισε ότι τους πρώτους έξι μήνες του 2013 καταγράφηκαν επισήμως 108 πράξεις ισλαμοφοβίας - από ξυλοδαρμούς ως εμπρησμούς - ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι είχαν καταγραφεί 80, δηλαδή φέτος αυξήθηκαν κατά 41,2%. Οσο για τον ισλαμοφοβικό λόγο - απειλές και χειρονομίες -, από 63 περιστατικά το πρώτο εξάμηνο του 2012 περάσαμε φέτος στα 84, ήτοι αύξηση 33,3%.

ΣΚΟΠΙΑΝΟ Ολάντ: Προτίθεται να μεσολαβήσει το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ

Ολάντ: Προτίθεται να μεσολαβήσει το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ
Ο Γάλλος πρόεδρος πρότεινε σήμερα από τη Λιουμπλιάνα, στο πλαίσιο της συνόδου των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες της χώρας του προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο ζήτημα των ονομασίας των Σκοπίων, που διχάζει την Ελλάδα και την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (πΓΔΜ).
Προτάσσοντας την «ποιότητα των σχέσεων» της Γαλλίας με την Ελλάδα, ο Ολάντ επισήμανε πως η Γαλλία είναι «διαθέσιμη να επιδιώξει μία λύση».

Ζημιωμένο, αλλά και με πρόστιμο το ελληνικό δημόσιο Κακουργηματικές διώξεις σε 19 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Παραγραφή για τα πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία, άμεση συνέργεια και ηθική αυτουργία σε αυτή, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου (1608/50), ασκήθηκε από την Επίκουρη Εισαγγελέα Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου, κατά 19 προσώπων. Σε αυτούς αποδίδεται η εμπλοκή σε υπογραφή σύμβασης προμηθειών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το 2001, με ζημία για το ελληνικό δημόσιο, που φαίνεται να υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

“Λαχτάρα” σε ελικόπτερο με επιβάτη τον αρχηγό του ΓΕΣ Αναγκαστική προσγείωση λόγω απώλειας ισχύος

Φωτογραφία αρχείου Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ελικόπτερο τύπου Χιούι στο οποίο επέβαινε μεταξύ άλλων και ο αρχηγός του ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος.Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το ελικοδρόμιο στρατοπέδου στο Κάτω Νευροκόπι της Δράμας όμως το πλήρωμα διαπίστωσε μερική απώλεια ισχύος στον κινητήρα και προέβη αμέσως σε αναγκαστική προσγείωση εντός στρατοπέδου και μάλιστα στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων όπου σταθμεύουν τα Ι.Χ αυτοκίνητά τους στελέχη της μονάδας.Σύμφωνα με το ΓΕΣ δεν προκλήθηκε κάνενας τραυματισμός ωστόσο ζημιές υπέστησαν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα.Το περιστατικό έγινε στις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης της στρατιωτικής ηγεσίας σε μονάδες της Στρατιάς.
Newsroom Enet