25 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτάζει κι αυτή η Ελλάδα

Μία δυστυχία δεν έρχεται ποτέ μόνη της.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Ελληνες Καλά Χριστούγεννα

http://www.enpfc.com/wp-content/uploads/2011/12/christmas-tree-under-stars-800-9215611.jpg
Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει. Χρόνια Πολλά Ελλάδα όπου κι αν βρίσκεσαι. Χρόνια πολλά Συνέλληνες των Καρτερικών Ελληνικών Ονομάτων της Ανατολικής Θράκης, της Μικρασίας του Πόντου, των Κατεχόμενων της Κύπρου ,του Ελληνισμού της Βόρειας Ηπείρου της μαρτυρικής Αζοφικής. Χρόνια πολλά και καλά σε ολάκερο τον Απόδημο Ελληνισμό. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε  σάς αναγνώστες, επισκέπτες για την τιμή  που αποδίδετε και για την εκτίμηση σας σε τούτη την απλή μικρή φωνή στην ελληνική μπλογκόσφαιρα σας εύχομαι οτι καλύτερο. Όσο για την πατρίδα μας η γέννηση του Χριστού να σημάνει την απαρχή της Αναγέννησης της σε όλα τα Επίπεδα.

Γιορτάζοντας τα μάτια μας...

http://www.nocomments.gr/wp-content/uploads/2012/12/Zitianaki1.jpghttp://thethreewishes.files.wordpress.com/2012/11/to_koritsaki_me_ta_spirta.jpg

Διεθνής Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Λαών της Ανατολίας

Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΠΚΚ) δια μέσω εκπροσώπων του συχνά πυκνά στρέφεται προς την Αρμενική πλευρά ζητώντας συγνώμη για την συμμετοχή Κουρδικών φυλών στο πλευρό των Νεότουρκων κατά την τέλεση της Αρμενικής γενοκτονίας.Παράλληλα πυκνώνει τις επαφές του με την Αρμενική Διασπορά και το αρμενικό λόμπι στις ΗΠΑ και την απανταχού ισχυρότατη αρμενική διασπορά, και προβαίνει σε μια σειρά ενεργειών προς αποκατάσταση αρμενικών μνημείων στην περιοχή του Ντιγιαρμπακίρ. Καθώς δε πλησιάζει το έτος ορόσημο του 2015 , της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την τέλεση της αρμενικής γενοκτονίας και καθώς οι εξελίξεις στο Κουρδικό Ζήτημα στην Νοτιοανατολική Τουρκία είναι ραγδαίες οι μεταξύ τους επαφές θα πυκνώνουν.