26 Μαρτίου 2014

Ηχηγικό ντοκουμέντο εναντίον Ερντογάν για την ροζ κασέτα Μπαϊκάλ Ακούγεται να δίνει εντολές για διάδοση κασέτας για τον ηγέτη της αντιπολίτευσης το 2010


Αντί για τη ροζ κασέτα του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν με πρώην μοντέλο που όλοι ανέμεναν τελικά κυκλοφόρησε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Τούρκος Πρωθυπουργός ακούγεται να δίνει εντολές για διάδοση της ροζ κασέτας που είχε βγει για τον τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης το 2010 οδηγώντας τον σε παραίτηση. Οι νέες εξελίξεις προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).Ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι πρόκειται για μια άλλη εκδοχή του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ στις ΗΠΑ. "Περιμένω δήλωση από το πρόσωπο που κάθεται στην καρέκλα του Πρωθυπουργού. Τέτοια ανηθικότητα δεν υπήρξε πουθενά στον κόσμο. Ένα άτομο με τόση ανηθικότητα δεν μπορεί να κάθεται στην καρέκλα του Πρωθυπουργού", δήλωσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Και ο Ντενίζ Μπαϊκάλ δήλωσε ότι περιμένει δήλωση από τον Τούρκο Πρωθυπουργό.
Λίγο αργότερα προέβη σε δηλώσεις ο Ταγίπ Ερντογάν.«Λένε ότι εγώ το διευθέτησα. Ήταν και πάλι μοντάζ. Και ο ανήθικος άνθρωπος που τον λένε Κιλιτσντάρογλου με καλεί να κάνω δήλωση. Τί δήλωση να κάνω;», διερωτήθηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός και τον κατηγορεί ότι είναι ο ίδιος που συνιστά την προσβολή του Πρωθυπουργού μέσω του τουίτερ. "Αυτή την δουλειά την κάνεις εσύ προσωπικά. Έχεις πρόβλημα με τον χαρακτήρα σου", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός κατηγόρησε επίσης τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ότι ετοιμάζει τις κασέτες σε συνεργασία με την Πενσυλβανία, δηλαδή τον Φετουλάχ Γκιουλέν.
http://www.kathimerini.com.cy/