08 Σεπτεμβρίου 2013

Προς Αυτοβληθέντας

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120718/low/newego_LARGE_t_1101_54089308.JPG
Ενα μικρό ταξίδι στην καθημερινή ειδησεογραφία, όπου ο καθείς επιλέγει και παρουσιάζει ότι πιστεύει ότι θα βοηθήσει τον ίδιο και τους όποιους αναγνώστες στην καλύτερη κατανόηση του γίγνεσθαι.Πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν αναρτήθηκε , μα ποτέ δεν θα υπάρξει θέμα να μην παρουσιαστεί απλά γιατί δεν βολεύει. Φορές μάλιστα που πιστεύω πως η αντίθετη άποψη έχει να σου προσφέρει περισσότερα αν ξέρεις να την διαχειριστείς. Ανάμεσα στις θεματικές ενότητες θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, η οποία υπερβολή έχει πολλά να πεί όπως και η μετέπειτα σιωπή.Οι πηγές πρέπει να είναι επίσημες και να μην αναπαράγονται ειδήσεις απο χώρους αμφίβολης αξιοπιστίας προς χάριν της αναγνωσιμότητας και της προβολής.
Απαιτείται σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια, απαιτείται δημοκρατικός χαρακτήρας και όχι σταλινικού χαρακτήρα συμπεριφορές απαιτούνται πολλά. Η συνολική εικόνα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος αναγνώστη είναι και η εικόνα μας ως άνθρωποι όμως πόσο δε αν είμαστε επαγγελματίες , αν δηλαδή η προσέγγιση του γίγνεσθαι γίνεται για επαγγελματικό λόγο.Τέλος κάτι για τις οποίες μεταφράσεις, δεν αρκεί η απόδοση τους στα Ελληνικά, χρειάζεται και εσύ να το διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι γράφει, χρειάζεται και η όποια γνώση εμπεριέχει να εμπλουτίζει την σκέψη του κάθε αναγνώστη.Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε απλά έχεις αποτύχει οικτρά

Το διαδίκτυο είναι ανοιχτό σε όλους κάποιοι είναι έμποροι της αλήθειας, πουλάνε μόνο ότι βολεύει, μην παραξενευτείς για την τελμάτωση τους και την παράλυση τους.Ηττημένα μυαλά παράγουν ηττημένες συμπεριφορές και στάσεις ζωής και αυτό φαίνεται, στο πόσο αντέχει  ο καθείς  την κριτική, στο τί έχει να της αντιπαρατάξεις και στο πόσο αυτή αποτελεί κίνητρο για την ανέλιξη σου. Είμαστε λοιπόν οι επιλογές μας η συμπεριφορά μας και η στάση ζωής μας γιατί στόχος και σκοπός μας φρόνιμο θα είναι αυτό που κατέθεσε ο Λουντέμης "Να μάθουμε γράμματα, να πάρουμε τα γράμματα και να τα ξαναδώκουμε πίσω στους ανθρώπους".