03 Ιουλίου 2013

Ηττημένα Μυαλά παράγουν Λογικές Ηττας

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSj4i_F1fx296mha2yh-Nbffq7VJLjvOM2GDkHZQ0ybcDQWKHcdAA
Αntinews.gr/Η Παροιμία λέγει στραβός στραβό οδήγαγε και ηύραν και οι δύο το βράχο. Δεν ζήτησε κανείς απο κανέναν να αποδείξει την δημοκρατικότητα του, δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό. Όμως το να είσαι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνεπάγεται πως ήδη έχει φτάσει τον χαρακτήρα σου σε υψηλό επίπεδο δημοκρατικότητας και ήδη φέρεις όλα εκείνα τα στοιχεία που σου επιτρέπουν να λειτουργείς στα πλαίσια του Δημοκρατικού Πατριωτισμού.Ετσι λοιπόν τα επιχειρήματα του τύπου "τον ξέρω χρόνια" δεν έχουν καμιά αξία και καταγράφονται ως προσπάθεια κομματικού παραμάγαζου για την στήριξη του .
Το ότι εκ των ισχυρών προσώπων της Λαϊκής Δεξιάς μίλησε για το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής τόσο κολακευτικά δεν μου προξενεί εντύπωση. Για το Νεοναζιστικό και Νεοφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα ο Δεξιός χώρος ιστορικά απετέλεσε την μήτρα για την γέννηση του και την κοιτίδα για την άνδρωση του Φυσικά και συμπορεύτηκε μαζί του , φυσικά και τον χρησιμοποίησε κατά το δοκούν ως μηχανισμό αλλοίωσης της λαϊκής εντολής και εκτροπής.

Ερχόμαστε στο σήμερα.Η Ανάλυση των δημοσκοπήσεων, η γεωγραφική χωροθέτηση της εκλογικής της δύναμης  δείχνει την ιστορική συνέχεια της Χρυσής Αυγής ως φορέα του Νεοφασιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Απο εκεί και πέρα σε επίπεδο μετακινήσεων ψηφοφόρων το 41% προέρχεται απο την Ν.Δ. και το 27% των ψηφοφόρων της είναι σύμφωνο με τις ιδεολογικές της αρχές. Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι η ακροδεξιά θεωρούσε και θεωρεί το κράτος ιερό και ως οντότητα ανωτέρα του Εθνους, δε την δημοκρατία ως το χειρότερο πολίτευμα για την διαχείριση του.Δείτε την δυναμική της Χρυσής Αυγής στον κρατικό μηχανισμό και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Η Ενδυνάμωση των άκρων, η επικοινωνιακή ανάδειξη τους ως δυναμικούς φορείς μιας κοινωνίας, η ισχυροποίηση τους ώστε σύγκρουση τους και αναπόφευκτη να καταστεί και χωρίς νικητή να τερματιστεί δεν είναι τυχαίο φαινόμενο,Οι δύο αντίρροποι πόλοι έχουν τεθεί υπο τον αυστηρό έλεγχου του κέντρου λήψης αποφάσεων και σχεδιασμού, λειτουργούν φαινομενικά διαμετρικά αντίθετα όμως επιτυγχάνουν με την δράση τους την βασική   στόχευση και σκόπευση.Ποια είναι αυτή;  Η ρήξη στο Κοινωνικό σώμα , η  ανατροπή της Κοινωνικής συνοχής, η παγίδευση της Κοινωνίας ολάκερης σε μια συγκρουσιακή κατάσταση  και κατά συνέπεια την εκτροπή η οποία και θα εξυπηρετήσει ξένους σχεδιασμούς σε βάθος χρόνου.

Το σχέδιο αυτό έχει δοκιμαστεί στον Ελλαδικό χώρο από την Αγγλοσαξονική διπλωματία και έχει επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα.Δυστυχώς η ιστορική μνήμη δεν εξυπηρετεί όσους επιθυμούν την λήθη, αποτελεί όμως κομβικής σημασίας παράμετρο ειδικά δε για τους Ξένους οι οποίοι και απόλυτα έχουν ακτινογραφήσει την Ελλάδα, την Ελληνική Πολιτεία και την Ελληνική Κοινωνία

Σε προσωπικό επίπεδο έχω να σου πώ πως πιότερο να σε προσβάλει το γεγονός ότι θέσεις επίσημα διατυπωμένες και απο μέλη της Νέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. είναι παραπλήσιες με αυτές της Χρυσής Αυγής αν όχι όμοιες.Επίσης η φωτογραφία που επέλεξες να συνοδεύσεις το κείμενο σου είναι ενδεικτική αυτού που προσπαθείς να πείς όμως να γνωρίζεις πως φασίστας ή νεοναζιστής μπορεί να μην είσαι αλλά κάλλιστα αν  κοιμηθείς με στραβό το πρωί θα αλληθωρίζεις και επίσης με ότι τρέφεσαι αυτό γίνεσαι.Μην υποτιμάς την δυναμική λοιπόν ενός τέτοιου φαινόμενου και μην την θεωρείς διαχειρίσιμη κάτω απο την σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνει η Ελληνική κοινωνία.

Εκ των ανωτέρω συνάγεται πως ένα τμήμα της Ν.Δ. φλερτάρει με την Χ.Α. με σκοπό να την διεμβολίσει εκλογικά.Λυπάμαι αλλά αν συνεχιστεί η Χ.Α. θα απορροφήσει αυτό το τμήμα της Ν.Δ. Το ξαναγράφω όποιος πιστεύει πως η Δυτικοευρωπαϊκή μέθοδος εξάλειψης του φαινομένου μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα πλανάται πλάνην οικτρά. . Μέχρι σήμερα λοιπόν και το παιχνίδι της παίζεται και στο γήπεδο της κα ιμε τους όρους της και το πιο κακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει αντιληφθεί και συστηματικά σας εξωθεί να συνεχίσετε..Η Ν.Δ. έχει παγιδευτεί  στην διελκυστίνδα με τα πανίσχυρα εμφυλιακά και μετεμφυλιακά σύνδρομα απο την μία πλευρά απο τις ισοπεδωτικές λογικές απο την άλλη  και απο την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ  απο την τρίτη πλευρά

.Μέσα σε αυτό το κλίμα αδυνατεί να συνειδητοποιήσει  το αυτονόητο.Πως ένας κομματικός σχηματισμός ο οποίος και δρά παρακρατικά είναι από μόνος του εκτός νομιμότητας.Από εκεί αρχίζεις. Το ξήλωμα θα επέλθει με την αποκαθήλωση των συμβόλων του, με την απογύμνωση του από κάθε επίπλαστο.Στην συνέχεια ακολουθούν τα υπόλοιπα τα οποία και πρέπει να συνοδεύονται από την Ιστορική Αλήθεια.Ποιός να το τολμήσει αυτό άραγε; ,