05 Ιουνίου 2013

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κι εγώ

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/06/metanaste-baies.jpgAntinews.gr/Aπο όσο πρέπει να γνωρίζει η Κα Οριάνα Φαλάτσι η Λαθρομετανάστευση αποτελεί παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο, με τις αίτιες που την προκαλούν να ποικίλλουν στον χώρο και τον χρόνο.Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν έχουμε να κάνουμε με το πλέον κερδοφόρο Λαθρεμπόριο αυτών των Ψυχών από την μία πλευρά με το μαύρο χρήμα να διαχέεται επί του συνόλου της κοινωνίας και όλων των κοινωνικών στρωμάτων με σοβαρή εμπλοκή και επίορκων υπαλλήλων του κρατικού μηχανισμού. Από την άλλη με την δυνατότητα που προσφέρει η Ελλάδα λόγων των ιδιαίτερων συνθηκών του Αιγαίου ως διακομιστικός σταθμός στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Έτσι εξηγείται η εμπλοκή της Τουρκίας και η αγαστή συνεργασία των κυκλωμάτων εκ των δύο πλευρών των συνόρων.


Τα περί δόγματος Οζάλ πλημμυρίσατε την Ελλάδα με Λαθρομετανάστες αποτελούν μύθο και είναι γνωστό πως η μυθολογία αποτελεί την καλύτερη τροφή για την Ελληνική κοινωνία και την Ελληνική πολιτική σκέψη. Τα περί δικής τους πρωτοβουλίας να τα αφήσει στην άκρια αποτελεί εξυπνακισμό και χείριστη μορφή αλαζονείας. Όταν πεινάς, όταν απειλείται η ζωή, όταν σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όταν σε εκβιάζουν, όταν σου διαλύουν την ζωή σου δεν έχει άλλο δρόμο παρά να πάρεις των ομματιών σου. Αν ζούσε ο Αλέκος Παναγούλης για μόνο και αυτή την φράση της θα την έφτυνε κατάμουτρα

Καμιά μυστικότητα λοιπόν και είναι και εμπλεγμένο και το Ελληνικό επιχειρηματικό κεφάλαιο το οποίο επιζητούσε φθηνά εργατικά χέρια απο την μία πλευρά και απο την άλλη μέσο πίεσης για την διασφάλιση της εργασιακής Ειρήνης. Το 1979 Υπουργός είχε εκστομίσει το περίφημο "Συνεχίστε την απεργία και θα δείτε να έρχονται Πακιστανοί". Τον μιμήθηκαν και καλόπαιδα τις επόμενες δεκαετίες από άλλους ιδεολογικούς χώρους . Η Αριστερά παγιδευμένη στα διλήμματα της στον ψευτο-διεθνισμό της προσέφερε το δικό της άλλοθι στην διαιώνιση του φαινόμενου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις επιχειρήσεις επαναπροώθησης και όχι κοιτώντας από σπίτι της Αθήνας αλλά στην Ελληνική μεθόριο λίγα μέτρα απο τα Ελληνο-αλβανικά σύνορα , και τα Ελληνοτουρκικά.


Βλέπεις παιδί κατώτερου θεού όπως τα περισσότερα χωριατόπαιδα δεν είχαμε την πολυτέλεια άνετης θητείας. Αυτά που είδαμε και είδα και που δεν γράφονται αποτελούν κόλαφο για ολάκερο τον πολιτικό κόσμο και ολάκερη την Ελληνική Κοινωνία και τον Κρατικό μηχανισμό. Ίσως αγαπητέ αρθρογράφε η Κα Φαλάτσι δεν γνωρίζει το τι συνέβη με τους Αλβανούς Λαθρομετανάστες. Ο Κάρολος Παπούλιας ως ΥΠΕΞ υπέγραψε την μονομερή άρση εμπολέμου το 1985 υπακούοντας σε Αμερικανικά και Νατοϊκά κελεύσματα. Το 1991-1992 υπήρχε πολύ μεγάλη ανάγκη για εργατικά χέρια στον τομέα της Γεωργίας και των Κατασκευών με αποτέλεσμα να ζητηθούν Ελληνικά Εργατικά Χέρια από την Βόρεια Ήπειρο. Σε μια προσπάθεια Εγκλωβισμού του ανατέλλον πολιτικού άστρου του τότε ΥΠΕΞ Αντώνη Σαμαρά το πολιτικό κατεστημένο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε αγαστή συνεργασία με το Αλβανικό κράτος και Αλβανικό παρακράτος μετέφρασε τα Ελληνικά εργατικά χέρια σε Αλβανικά με αποτέλεσμα πραγματικά να υπάρξει κύμα μαζικής μετανάστευσης από την Αλβανία

.Δυστυχώς με το άνοιγμα των Φυλακών ήρθε και ότι καλύτερο διέθετε και η Αλβανική Κοινωνία.

Παράλληλα με την κρίση του "Μακεδονικού" αποψιλώθηκαν οι μονάδες στον Έβρο και τα ήδη κακώς φυλαγμένα σύνορα σε συνδυασμό με την αποναρκοθέτηση κυριολεκτικά μετατράπηκαν σε σουρωτήρι. Να γνωρίζει η Κα Φαλάτσι και ο κάθε αναλυτής εκ της οικίας του ότι καμιά εντολή δεν υπήρχε για την σύλληψη λαθρομεταναστών και το αντίθετο υπήρχε άτυπη εντολή να φυλάγονται άπαντες απο τους Διακινητές.Υπήρξαν θύματα- Έλληνες στρατιώτες και Εφεδροι Αξιωματικοί ως και μόνιμοι Υπαξιωματικοί- εξαιτίας εμπλοκής τους συνειδητά ή μή.Οι διακινητές ήταν στο απυρόβλητο γιατί έχαιραν εκτίμησης και της τοπικής κοινωνίας. Το μαύρο χρήμα έφτανε κα ισε πολιτικά κόμματα και οι διακινητές είχαν και πολιτική κάλυψη. Μάλιστα καθόριζαν απο μεταθέσεις έως και προαγωγές. πολύ Απλά Κράτος Εν Κράτει.Επίσης να γνωρίζουν άπαντες και τον τρόπο αμοιβής τους.Μην πιστέψει κανείς ότι οι Λαθρομετανάστες έχουν τόσα χρήματα στα χέρια τους.Νοικιάζονται και εξοφλούν το χρέος με την εργασία τους. Η Τουρκική πλευρά του Έβρου αποτελεί στρατιωτική ζώνη υψηλής επικινδυνότητας. Τα κυκλώματα λάδωναν και Τούρκους αξιωματικούς για την μεταφορά. Δεκάδες λαθρομετανάστες σκοτώθηκαν από αντιπαλότητα τουρκικών φυλακίων για την πιο δίκαιη μοιρασιά του μαύρου χρήματος. Επι όλων αυτών ουδεμία αμφισβήτηση δεν χωρεί και ο νοών νοείτω

Το ότι στα εξαθλιωμένα  σμάρια αυτά απεγνωσμένων ανθρώπων οι τζιχαντιστές βρήκαν τα καλύτερα υποψήφια στελέχη, το ότι άπαντες έπραξαν τα πάντα για να τους εξωθήσουν σε ακραίες δράσεις να μην περνά απαρατήρητο. Δεν είναι λοιπόν κίνδυνος για την πολιτιστική μας ταυτότητα μόνο.Αποτελεί πραγματική βόμβα στα θεμέλια κράτους και κοινωνίας απασφαλισμένη λόγω κρίσης και με παντελή αδυναμία αντίδρασης. Μια χώρα που κυριολεκτικά αυτοκτόνησε μόνη της και που θα είναι Υπόλογη απέναντι στην Διεθνή κοινότητα σε περίπτωση αντίδρασης σκληρής η οποία και θα στοχεύει στην προστασία της λόγω του ότι καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν θέλει να δεχθεί επί του εδάφους της το εκρηκτικό αυτό μείγμα.

Μια χώρα εγκλωβισμένη απο συνθήκες τύπου Δουβλίνου και εγκλωβισμένη στον φόβο να ομολογήσει τα αυτονόητα. Το έγραψα και άλλη ανάρτηση διαπιστώνω απουσία παντελής γνώσης βασικών παραμέτρων του φαινομένου της Λαθρομετανάστευσης.Το μεγάλο πρόβλημα σήμερα λέγεται Αιγαίο.Η Ερώτηση είναι σαφέστατη.

Ποια η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων; Η σύλληψη τους ; Και μετά τί;Στα κέντρα φύλαξης Λαθρομεταναστών και μετά ποιό το επόμενο βήμα; Η απέλαση τους ; σε ποια χώρα; Μήπως είναι σε θέση κανείς να την εντοπίσει;Και αντε και ταυτοποιείται η χώρα καταγωγής τους υπάρχει με αυτή συμφωνία επανεισδοχής; Και στην προκειμένη περίπτωση να ληφθεί υπόψιν ότι απέναντι μας έχουμε την Τουρκία.

 Επειδή δεν θέλω να φανώ κριτής εκ του ασφαλούς οι δράσεις πρέπει να εντοπιστούν: 1) Στην Διακίνηση μαύρου χρήματος και πάταξη του φαινόμενου διαφθοράς. 2) "Σφράγισμα" των συνόρων με ότι αυτό περιλαμβάνει και έπεται για Λαθρομετανάστες και Διακινητές, φυσικά και δεν αναφέρομαι σε σύλληψη τους.Το μήνυμα θα περάσει πολύ εύκολα και γρήγορα εκεί που πρέπει.Σε αυτό απαιτείται συστηματική δράση , μεθοδική σκέψη και επειδή το ζήτημα άπτεται Εθνικής Ασφάλειας έτσι να αντιμετωπιστεί ή όποια κριτική 3) Στην Δικαστική δίωξη και στην οικονομική εξαφάνιση όποιου (Φυσικού προσώπου ή Επιχείρησης" απασχολεί Λαθρομετανάστη

Σε όσους επενδύουν στην θρησκευτική σύγκρουση Ένθεν και εκείθεν πρέπει να γίνει κατανοητό πως αποτελούν πηγή κινδύνου και μετατρέπονται με τον φανατισμό τους σε θρυαλλίδα επικίνδυνων εξελίξεων. Σε ότι αφορά τις δράσεις τύπου Χρυσής Αυγής, όταν οι διακινητές μένουν στο απυρόβλητο αυξάνονται τα κέρδη τους λόγω προσφοράς και ζήτησης και χαρακτηρισμού της Ελληνικής ζώνης ως επικίνδυνης Αυτή είναι η δική μου κατάθεση ψυχής Αγαπητέ αρθρογράφε.