28 Σεπτεμβρίου 2013

Σιδηροδέσμιοι στην Ευελπίδων ο Μιχαλολιάκος και βουλευτές της ΧΑ

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/09/kasidgada1.jpg
Αntinews.Πρέπει να είμαστε Κυνικοί. Το Νεοφασιστικό Κίνημα στην Ελλάδα αποτέλεσε προιόν βαθιάς ιστορικής διεργασίας.Αποτέλεσε μηχανισμό της Δεξιάς προκειμένου να ελέγχει και να εκτρέπει την λαϊκή εντολή.Αποτέλεσε βραχίονα άσκησης πολιτικών Ξένων Γεωπολιτικών και Γεωστρατηγικών Συμφερόντων. Κλήθηκε το 1967 να αναλάβει τα ηνία της χώρας με την χούντα των συνταγματαρχών σε μια προσπάθεια συγκεκριμένες ελίτ να διατηρήσουν την επικυριαρχία τους και παράλληλα να μεθοδευτούν εξελίξεις που εξυπηρετούσαν τα γεωπολιτικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ΗΠΑ, Τουρκίας και Ισραήλ.Η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποτέλεσε απλή αντικατάσταση με μεθοδευμένες επιλογές.Στην συνέχεια οι Διαχωριστικές γραμμές Σκληροπυρηνικής Δεξιάς-Ακροδεξιάς-Νεοφασιστικών μορφωμάτων υπήρξαν αδιόρατες.Αυτο το εκμεταλλεύτηκε η Αριστερά και προκαλώντας τεχνητές κρίσεις οδήγησε το Νεοναζιστικό Μόρφωμα της Χ.Α. στο να κυριαρχήσει στο δεξιό χώρο προκειμένου να επιτύχει την ηγεμονία του ως "προοδευτικός χώρος "


Η Ν.Δ. του Κου Αντώνη Σαμαρά κάνει μια πολύ σοβαρή στροφή. Πρώτον με την εμπέδωση κουλτούρας συνεργασίας δίνει απάντηση στις λογικές πόλωσης .Δεύτερον κόβει τον ομφάλιο λώρο που συνέδεε το δεξιό χώρο με την Ακροδεξιά αλλάζοντας τον πολιτικό λόγο.Τρίτον δίνει μια απάντηση στην Αριστερά ότι η Δημοκρατία  δεν κάνει εκπτώσεις και αυτό σημαίνει έρχεται η σειρά διερεύνησης των σχέσεων Αριστεράς-Ακροαριστεράς η οποία Ακροαριστερά  δεν διαφέρει κατά πολύ απο την Χ.Α.Τέταρτον προς την Ελληνική Κοινωνία πως  το έλλειμμα δημοκρατικών αξιών θα αντιμετωπιστεί σε όλα τα επίπεδα και Πέμπτον προς το Εξωτερικό ότι η Ελλάδα δύναται να αποκαταστήσει το κύρος της σε όλα τα επίπεδα

Κανένας Ελληνας που θέλει να φέρει την ιδιότητα του Πολίτη, Κανείς Ελληνας που θέλεται να λέγεται πατριώτης και Δημοκράτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαίρεται την Σημερινή Νίκη.Δεν είανι Νίκη της Ν.Δ. είναι Νίκη της Ελλάδας και των Ελλήνων Τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσιών δείχνουν αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας, άρνηση αποδοχής της και πολύ χαμηλά δημοκρατικά αντανακλαστικά.