13 Δεκεμβρίου 2013

"Είναι η πατρίδα μας Ηλίθιε,Ανόητε"

http://pontosandaristera.files.wordpress.com/2013/12/ottempmap.jpg?w=427&h=329
Pontosandaristera.wordpress.comΠολλοί στούς κόλπους της Αριστεράς και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατά καιρούς έχουν μιλήσει  για το τέλος των τεχνητών ορίων που επιβάλλει το κράτος -Έθνος στην παγκόσμια η Πανευρωπαϊκή ή Βαλκανική διεθνιστική συνύπαρξη.  Το ότι πίσω απο το ιδεολόγημα της ανάδυσης και επιβολής άλλων στοιχείων (πέραν της Εθνικής συνείδησης) που θα λειτουργούν ως συνδετικοί κρίκοι για νέες συλλογικότητες  κρύβονται ελίτ διαπλεκόμενες με συγκεκριμένες  ηγετικές  χώρες (ισχύει το σύστημα σύζευξης, πλοκής, διαπλοκής, αλληλοεξυπηρέτησης) οφείλει να μας βάλει σε σκέψεις.

Οπως σε σκέψεις πρέπει να μας βάλει πως οι "διεθνιστικές" αυτές ανησυχίες της Ελληνικής Αριστεράς οδήγησαν διαχρονικά στο να καταστεί υποχείριο ξένων σχεδιασμών.Όπως σε σκέψεις οφείλει να μας βάλει το γεγονός ότι με ευκολία αποδεχθήκαμε παράγκες και παραμάγαζα δεξιάς απόχρωσης να χορηγούν με το τεκμήριο Ελληνικότητας πιστοποιητικά πατριωτισμού.

Ο φέρων την τριπλή ιδιότητα Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας συνάντησε τον θεωρητικό και Τούρκο ΥΠΕΞ ο οποίος και  περιέβαλλε  με τον μανδύα του στρατηγικού βάθους και της πολιτικής των μηδενικών προβλημάτων τον νεο-οθωμανισμό της Τουρκίας.Ενας νεο-οθωμανισμός που βασίζεται απροκάλυπτα στην επανα-ισλαμοποίηση της Τουρκίας και στην ταύτιση της με το ριζοσπαστικό ισλάμ προθάλαμος του οποίου αποτελεί η Κοινότητα Γκιουλέν.

Τό ότι λίγες ώρες πρίν ο εκπρόσωπος του τουρκικού καθεστώτος μίλησε  για τεράστιο κύμα εκτοπισμών από το καθεστώς των Νεοτούρκων, το οποίο ήταν  σφάλμα και απάνθρωπη πράξη αναφερόμενος στην γενοκτονία των Αρμενίων δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση ( Στο ίδιο μήκος κύματος με το εφεύρημα της κας Ρεπούση περί "Συνωστισμού"  επι  Υπουργίας Κας Γιαννάκου  η οποία πέραν της στήριξης του διδύμου Δραγώνα-Φραγκιουδάκη ήταν απασχολημένη με την Μουσουλμανική  Ενωση της Ελλάδας  η οποία όλως τυχαίως έχει άριστες σχέσεις με το Ισλαμικό τάγμα Γκιουλέν).Ούτε εντύπωση προκαλεί η κοντή μνήμη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν το κείμενο

Γιατί αν δεν είχαν κοντή μνήμη θα μιλούσαν για το λάθος της πολιτικής στήριξης  του ΣΥΡΙΖΑ των δράσεων του Τουρκικού Προξενίου Κομοτονής το οποίο λειτουργεί υπο την σκέπη του Αμερικανικού Πορξενίου Θεσσαλονίκης και το οποίο αποτελεί το κύριο κέντρο της προπαγάνδας και της τουρκικής επεκτατικότητας στην Θράκη. Θα μιλούσαν για την συνεχιζόμενη λευκή Γενοκτονία της Ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία, θα μιλούσαν για την επανα-ισλαμοποίηση της Τουρκίας η οποία πιστή στο δόγμα του παντουρκισμού αλλοιώνει τον χαρακτήρα και την δομή της Βυζαντινής χριστιανικής πολιτιστικής κληρονομιάς  η οποία και έχει παγκόσμιο χαρακτήρα, θα μιλούσαν για την ανάγκη της αναγωγής της μνήμης γεγονότων όπως η Γενοκτονία του Ελληνισμού σε καθολικό δόγμα ύψιστης σημασίας στην πραγμάτωση της ιστορικής αποστολής του Ελληνισμού. Η Κοινωνικής ισχύς αποτελεί τον κύριο και βασικό πολλαπλασιαστή ισχύος που διαθέτει μαι χώρα και ένα Εθνος.

Το ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε τα όσα δήλωσε στην Ανατολική Θράκη τον ζωτικό χώρο των Κεμαλιστών πέρασε απαρατήρητο.Απαντες συγκεντρώθηκαν στην γεωγραφική διάσταση των δηλώσεων του και στην αποτύπωση τους στόν χάρτη. Προσέτρεξαν δε και στην ανάλογη σύγκριση της στρατιωτικής ισχύος των δύο κρατών. Να το πώ ωμά και κυνικά κατάπιαν το δόλωμα που τους πέταξε η τουρκική διπλωματία η οποία και έχει ακτινογραφήσει στο απόλυτο την Ελληνική κοινωνία.

Η Ανατροπή της στρατηγικής που προσπαθεί να εφαρμόσει η Τουρκία είναι το ζητούμενο , η ευθεία επίθεση σε αυτήν  και όχι η επίθεση σε πρόσωπα.Σε αυτή την ανατροπή καλούμαστε να εξουδετερώσουμε την ήπια ισχύ που προσδίδει η Τουρκία στο οικονομικό deal με την Ελλάδα. Καλούμαστε να εγκλωβίσουμε την Τουρκία στο ίδιο της το όραμα στο να παράγει το πολυπόθητο τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια ως προθάλαμο προς την Ε.Ε. και ως αποδυνάμωση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας και της Κύπρου. Αποδεκτή η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ όμως όταν έχει οικοδομηθεί στην βάση Εθνικής στρατηγικής και όχι σε περιστασιακές πρωτοβουλίες.   Αν ζούσε σήμερα ο Ηλίας Ηλιού ίσως την ρήση "Δεν άφησαν πεπονόφλουδα που τους πετούσε η ντόπια ή η ξένη αντίδραση που να μην την πατήσουν... Αν ήθελε κάποιος να γράψει για τις αστοχίες της ηγεσίας του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα, δεν θα χρειαζόταν τόμους χειρογράφων με σοβαρές αναλύσεις... Θα του αρκούσαν μερικά χειρόγραφα για να γράψει ένα μικρό χιουμοριστικό βιβλίο με τίτλο «Ο δρόμος με τις πεπονόφλουδες». Δυστυχώς, οι γκάφες των ομοφρόνων μου κατέστρεψαν ένα πανίσχυρο προοδευτικό κίνημα και μας πήγαν πολλές δεκαετίες πίσω." να την αντικαθιστούσε με τ
την φρ'αση "Είναι η πατρίδα μας Ηλίθιε και Ανόητε σε αυτή επενδύσαμε ελπίδες όνειρα και οράματα" 

Ισως αν ζούσε ο Αρης Βελουχιώτης σε έναν νέο λόγο να επαναλάμβανε την φράση "Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.
Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;"

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά ας ξεφύγουμε απο τα πρόσωπα , ας δούμε στρατηγικές και ας τις ανατρέψουμε με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουμε με το Ηθικό πλεονέκτημα , με την Ηγεμονία επι της Κοινωνίας συνδυάζοντας πολιτική με Ηθική , γιατί το πνεύμα μας πρέπει να συνοδεύεται απ οτο Ηθος , γιατί όλα τούτα πρέπει να είναι βαθιά διαποτισμένα με τα ιδανικά τις αξίες και τις αρχές του Ελληνισμού

Είναι η Πατρίδα μας και δεν σηκώνει δουλοπρέπειας, προγονοπληξίες, φαρισαϊσμού και υποκρισίες