05 Αυγούστου 2013

Η Νομοτελειακή Εξέλιξη ταύτισης της Χ.Α. με την Σκληροπυρηνική Δεξιά

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSj4i_F1fx296mha2yh-Nbffq7VJLjvOM2GDkHZQ0ybcDQWKHcdAA
ΑntinewsΣε έναν ιστορικό τόπο που γεννήθηκε η Λογική και σε μιά χώρα που ουσιαστικά έχει πτωχεύσει Πνευματικά και Ηθικά  κάποιοι ακόμα και σήμερα, ακόμα και τώρα αδυνατούν να κατανοήσουν το αυτονόητο. Πως δεν είναι η προβολή που έχει αναγάγει το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α. σε πολιτική δύναμη.Ειναι οι Κυβερνήσεις της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ που με την εν γένει συμπεριφορά τους οδήγησαν την κοινωνία και το εκλογικό σώμα σε αδιέξοδο.(Φυσικά και η Αριστερά βαρύνεται με το γεγονός ότι η πολιτική της δράση σε μεγάλο βαθμό προσέφερε τα αναγκαία την διατήρηση των καχεκτικών στοιχείων του δημοκρατικού μας πολιτεύματος).


 Ο Κοινωνικός αποκλεισμός εξωθεί του ευάλωτους στα πολιτικά άκρα Το διαίρει και βασίλευε , ως δόγμα άσκησης εξουσίας και ως μέσο απόσπασης της κοινωνικής συναίνεσης κατέρρευσε υπό το βάρος της χρεωκοπίας ενός επίπλαστου μοντέλου ανάπτυξης το οποίο και υιοθέτησε άκριτα η Ελλάδα απ οτο 1947 και ένθεν. Η Δεξιά φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη καθώς αποτέλεσε την μήτρα γέννησης του νεοφασιστικού κινήματος της Ελλάδας , καθώς πολιτικά ανδρώθηκε στα σπάργανα της και νομιμοποιήθηκε επί ημερών της απο παρακρατικός μηχανισμός άσκησης της εξουσίας σε πολιτικό βραχίονα της.Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον σύγχρονο εκφραστή του κινήματος αυτού και η νομιμοποίηση της επήλθε μέσω της συμμετοχής του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση συνεργασίας Παπαδήμου.

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας μυωπικής πολιτικής εναγκαλισμού της Χ.Α. από την σκληροπυρηνική δεξιά.Υιοθετεί την πολιτική της ατζέντα, αναμοχλεύει τα εμφυλιακά και μετεμφυλικά σύνδρομα της Ελληνικής κοινωνίας, επιβάλλει μια στρεβλή ανάγνωση των τεκταινόμενων και δεν επιτρέπει την ορθή διάγνωση των παθογενειών της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα .Η Πολιτική τους ταύτιση αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη