22 Δεκεμβρίου 2015

Τουρκία: Το κράτος γενοκτόνος κατηγορεί για σφαγές αμάχων!


Το Κομπάνι καίγεται από τους τζιχαντιστές. Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν απέναντι. Τότε δεν είχε ενοχληθεί η Άγκυρα από τους θανάτους αμάχων.
Εδώ γελάμε. Η Τουρκία κατηγορεί τη Ρωσία για δολοφονίες αμάχων! Και όμως συνέβη και αυτό. Το κράτος δολοφόνος κατηγόρησε τη Μόσχα ότι τα αεροσκάφη της σκότωσαν 600 αμάχους στην Συρία, εκ των οποίων 150 παιδιά, καθώς προφανώς οι φιλάνθρωποι Τούρκοι τους μέτρησαν, έναν προς έναν. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλέτ Τσαβούσογλου προχώρησε στην εν λόγω καταγγελία. «Οι ρωσικές επιχειρήσεις προκάλεσαν τον θάνατο 600 αμάχων, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για 800. Θέλουμε όλος ο κόσμος να μάθει ότι ανάμεσά τους 150 ήταν παιδιά», είπε ο Τούρκος υπουργός.

Για τα παιδιά των Σύρων, Κούρδων και Ιρακινών που έσφαξαν οι τζιχαντιστές φίλοι του με όπλα που τους έδωσε η Τουρκία, όμως κουβέντα ο υπουργός. Για τα παιδιά των Κούρδων της Τουρκίας που έσφαξε και αυτή την στιγμή σφάζει, ο Τουρκικός στρατός, κουβέντα ο υπουργός, για το Κομπάνι, ούτε λέξη ο υπουργός.Για τα παιδιά της Κύπρου, για τις γενοκτονίες που διέπραξε το κράτος γενοκτόνος, κουβέντα ο υπουργός, για τους πάνω από 100 ανθρώπους που δολοφόνησε το τουρκικό καθεστώς με τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, κουβέντα ο υπουργός.Όσον αφορά τις τουρκικές καταγγελίες δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθούν και πιθανότατα αποτελούν απλώς τουρκική προπαγάνδα, καθώς ο ίδιος ο Τσαβούσογλου, σε αποστροφή του λόγου του, ανέφερε πως οι Ρώσοι πλήττουν τη μετριοπαθή αντιπολίτευση. Ακόμα και αν αυτό ισχύει προφανώς δεν πρόκειται για αμάχους.

Ο καημός όμως του Τούρκου υπουργού είναι αλλού. Όταν η Τουρκία μιλά, πλέον, για μετριοπαθή αντιπολίτευση εννοεί τους «αδερφούς» Τουρκομάνους τους οποίους η ίδια καταδίκασε όταν κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος και ακόμα χειρότερα δολοφόνησε τον έναν Ρώσο χειριστή.
Η Ρωσία έτσι άνοιξε λογαριασμό με τους προστατευόμενους της Άγκυρας ο οποίος θα κλείσει μόνο αν εγκαταλείψουν το συριακό έδαφος.Ακόμα δε και Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι οι ρωσικές επιδρομές έπληξαν δυνάμεις της Στρατιάς της Κατάκτησης, μιας τζιχαντιστικής ομάδας που συνδέετε με το Μέτωπο αλ Νούσρα, το παρακλάδι της αλ Κάιντα στην Συρία.
http://mignatiou.com/2015/12/tourkia-to-kratos-genoktonos-katigori-gia-sfages-amachon/