10 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαρί Λεπέν δεν Βιάζεται..

http://en.harunyahya.net/resimleri/sites/4/6/the-pkk-is-a-marxistleninist-and-stalinist-communist.jpegΤο να είσαι πνευματικά άοπλος δεν αποτελεί μομφή, το να μην μπορείς να αρθρώσεις δικό σου λόγο και δικές σου σκέψεις κατανοητό,  το να διαφημίζεις  τον αρχοντοχωριατισμό σου και αυτό φυσικό μπορεί να θεωρηθεί ως νομοτελειακή εξέλιξη των ανωτέρω ,  όμως το να ισχυρίζεσαι  ότι ο προγραμματικός λόγος των Κούρδων του ΠΚΚ( ενός μαρξιστικού-λενινιστικού κόμματος) δια χειρός του Κούρδου Εθνικού Ηγέτη Αμπντουλλάχ Οτζαλάν   βρίσκει την ακριβή εφαρμογή του και στο Πρόγραμμα του ακροδεξιού Γαλλικού  Μετώπου χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και σίγουρα προκαλεί ανατριχίλα.
Παρατίθενται λοιπόν δύο θέσεις της Κας Μαρίν Λεπέν, ηγέτης του ακροδεξιού γαλλικού μετώπου αναφορικά με ανακριτικές μεθόδους που χρησιμοποιούσε η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αλλά αναφορικά και με την Συρία.


http://leftfootforward.org/images/2012/12/Marine-Le-Pen-Jean-Marie-Le-Pen.jpg..«Προφανώς και ο βασανισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Κάτι τέτοιο έχει γίνει σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας», τόνισε η ηγέτιδα της γαλλικής Ακροδεξιάς.«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την απόσπαση πληροφοριών από υπόπτους για τρομοκρατία κάνουν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά», πρόσθεσε.
«Υπάρχουν στιγμές, όπως όταν επίκειται να εκραγεί μία βόμβα, που πρέπει να κάνεις έναν κρατούμενο να μιλήσει με κάθε μέσο», ανέφερε επίσης.Τα βασανιστήρια μπορούν να αποτελέσουν ένα «χρήσιμο εργαλείο» σε ορισμένες περιπτώσεις όπως εκείνες των τρομοκρατών,


..euronews: «Είστε υπέρ ή εναντίον μιας συμμαχίας κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος;»
Μαρίν Λεπέν: «Κοιτάξτε, θα ήθελα αρχικά να γνωρίζω, αν θα ήταν αποτελεσματική μία τέτοια συμμαχία και ποιοι θα συμμετείχαν σε αυτή. Το να είμαι σε μία συμμαχία με το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αυτό θα με έκανε να πέσω από την καρέκλα μου. Γιατί αυτές είναι χώρες που χρηματοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Το να ενταχθώ σε μία συμμαχία με αυτές τις χώρες είναι καθαρή τρέλα.»
 euronews: «Επομένως θα αφήνατε τους τζιχαντιστές να δρουν ανενόχλητοι;»
Μαρίν Λεπέν: «Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά δεν πρέπει να βιαστούμε να πάμε στη Συρία για να τους καταπολεμήσουμε. Εμείς οι ίδιοι έχουμε πει, ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, διότι θα βοηθήσει τον Μπασάρ αλ Άσαντ

Στο Νεογκωλικό Πρόγραμμα της Κας Λεπέν , αλλά και στις τοποθετήσεις της αναφορικά με την Μέση Ανατολή απουσιάζει ο όρος Κούρδοι ο νοών νοείτω.