14 Ιανουαρίου 2014

Η τρομοκρατία ανήκει στην Αριστερά; «Συνοδοιπόρος» τρομοκρατών και ο Μιτεράν;

http://www.aixmi.gr/wp-content/themes/aixmi2/timthumb.php?src=http://www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2012/07/tromokratia.jpg&h=260&w=660&zc=1&q=100
Aixmi.Η Ανάλυση του φαινομένου της Τρομοκρατίας στον Ελλαδικό χώρο και στον Ευρωπαϊκό είναι επιφανειακή.Μια πιο προσεκτική ματιά θα εντόπιζε αμέσως την σχέση της "αριστερής¨τρομοκρατίας  με την μεταρρυθμιστική προσπάθεια του μετριοπαθούς σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Βίλι Μπράντ και το πως αυτή λειτούργησε ανασταλτικά  στην πολιτική του "Οστπολιτίκ"  (πολιτικό άνοιγμα προς Ανατολάς) η οποία και θα απέφερε το τέλος του ψυχρού πολέμου.
Θα εντόπιζε επίσης πως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ για να διασφαλίσουν την αποτροπή ενδεχόμενης συμμετοχής της Αριστεράς στις κυβερνήσεις των χωρών της Δυτικής Ευρώπης οργάνωσαν ένα παράνομο δίκτυο «αποσταθεροποιητικής δραστηριότητας» με την κωδική ονομασία «Stay Behind». Το εν λόγω δίκτυο απλώθηκε σε διάφορες χώρες με διαφορετικές ονομασίες. Στην Ιταλία  ως «Gladio», στην Ελλάδα ως «Κόκκινη Προβιά», στη Βρετανία ως «Operation Stay Behind», στη Γερμανία «Schwert», στην Ελβετία ως «Ομάδα Πληροφοριών και Ασφάλειας»

Ολως τυχαίως το Νεοφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα κα ιστην Ιταλία έχει σοβαρούς δεσμούς.Όλως τυχαίως σε υψηλό επίπεδο συνεργασίας έχει οριστεί πως διαθέτει το Ελληνικό ακροαριστερό αντάρτικο με το Ιταλικό. Και όλως τυχαίως στην Ιταλία η Γκλάντιο κατεδείχθη πως αποτελούσε την μήτρα των Ερυθρών Ταξιαρχιών και οι δύο οργανώσεις δρούσαν απο κοινού συνδεόομενες με τον Αμερικανικό Παράγοντα. Οπως κατέγραψε ο Κος Κλεάνθης Γρίβας η αφρόκρεμα του Ελληνικού φασιστικού κινήματος φέρει ιταλική εκπαίδευση στον  ανόρθοξο πόλεμο.

Η Απαγωγή και η δολοφονία του Αλντο Μόρο έγινε απο τις Ερυθρές Ταξιαρχίες δια χειρός Γκλάντιο με σκοπό να ανακοπεί ο Πολιτικός ιστορικός συμβιβασμός με την λογική ότι θα αποτελούσε ανάχωμα στην πορεία της Ιταλικής Αριστεράς προς την Εξουσία και θα ματαίωνε εν τη γενέσει την πολιτική στροφή  ιταλικής κοινωνίας προς την Αριστερά.Αν όλα αυτά σας πείθουν εσάς πως η Τρομοκρατία έχει ιδεολογικό χρώμα το θεωρώ γκάφα ολκής , οτι εμφανίζεται με ιδεολογική χροιά κάθε φορά που οι κοινωνικές συνθήκες το επιβάλλουν όφειλε να σας είχε βάλει σε μεγαλύτερες υποψίες.Και δεν μιλώ για τον Κο. Βορίδη ο οποίος αντιλαμβάνεται το τι συνεπάγεται και το πως προήλθε και τι αναγκαιότητα εξυπηρετεί η συγκατοίκηση με το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώ για την Αριστερά και δη το προοδευτικό της κομμάτι το οποίο αδυνατεί να ιδεί τι μπανανόφλουδα της έχουν πετάξει και την πατεί για μια ακόμη φορά ως ο Ηλίας Ηλιού ανέφερε. Η στρατηγική της κατατριβής τρίτων [Bait and Bleed Strategy] που ακολουθείται από τον Ξένο Παράγοντα κάθε φορά που τα συμφέροντα της το επιτάσσουν σε βαθιά πολωμένες και διχασμένες κοινωνίες με σκοπό την αμοιβαία  αποδυνάμωση και των δύο πλευρών μέσω της διατήρησης αμφότερων των συγκρουσιακών τριβών στον ύψιστο βαθμό.