14 Ιανουαρίου 2014

Μήπως πρέπει να ξεφοβηθούμε;

Φοβάμαι. Φοβάμαι τους τρομοκράτες. Τους γνήσιους και τους κάλπικους. Φοβάμαι τους αναρχικούς και τους νεοφασίστες, τους αστυνομικούς και τους δικαστές, ομοφυλόφιλους και ομοφοβικούς, προ­­­­­­­­οδευτικούς και αντιδραστικούς, φαλλοκράτες και φεμινιστές. Γιατί; Φοβάμαι τους δικαστές. Κρατάνε στο Δρομο­καΐτειο τη Σταμάτη, που ξεκοκάλισε μερικά εκατομμυριάκια, και στέλνουν τον Ξηρό, που μακελάρισσε καμιά δεκαριά ανθρώπινες υπάρξεις, για χειμερινά σπορ με τον Μαζιώτη και τη Ρούπα. Προφανώς για να ξε­­­­­κου­­­ραστούν από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τους Κουφοντίνα - Γιωτό­­­πουλο και τους διαρρήκτες χρηματοδότες τους.

Φοβάμαι τους φλογερούς αμύντο­ρες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απαι­τούν να πάρει άδεια και ο Κου­φο­ντί­νας, δημοσιεύουν τις πολιτικές πλατφόρμες του αλλά δεν λένε λέξη για το ανθρώπινο δικαίωμα του Γερμανού πρέσβη, και παντός «στόχου», να πεθάνει στο κρεβάτι του και όχι από καλάσνικοφ.

Φοβάμαι τους αστυνομικούς. Βλέ­πουν τρομοκράτες, εμπόρους ναρκω­τικών, δολοφόνους να βγαίνουν από τις φυλακές αθρόα και δεν τους παρα­κολουθούν. Ούτε καλούν σε ανάκριση τα μέλη του Συμβουλίου των φυλακών για συνεργία σε απόδραση. Να διαμαρτυρηθείς; Φοβάμαι τον Δένδια.

Φοβάμαι τους προοδευτικούς «ειδικής φύσεως». Αν προσβάλεις τον Μωάμεθ ή τον Βούδα είσαι ρατσιστής. Αν ένας παλιάτσος της πολιτικής διακωμωδεί αντιαισθητικά και βάρβα­ρα στο καρναβάλι τη Μετάληψη, το προοδευτικό σου καθήκον σού επιβάλλει να χειροκροτήσεις ενθου­σιω­­δώς. Και να πανηγυρίσεις στο FB.

Φοβάμαι τους ιεράρχες που αγανάκτησαν με τον παλιάτσο του Αργους Ορεστικού (τον λένε και Διαμαντόπου­λο) αλλά δεν αφόρισαν ούτε καταδίκασαν τους δολοφόνους χρυσαυγίτες ούτε τους τρομοκράτες. Γιατί; Υπάρχουν και οι εκλεκτικές και... προπατο­­­­­ρικές συμπάθειες. Αραγε, αν κατέβαινε ξανά ο Χριστός στη γη θα πατούσε το πόδι του σε εκκλησία;

Φοβάμαι τους ομοφυλόφιλους που ανταλλάσσουν αντιαισθητικά παθια­σμένα φιλιά σε δημόσια τελετή. Αν τους παρακολουθήσεις θα αηδιάσεις. Αν αποστρέψεις αηδιασμένος το πρόσωπο θα σε καταγγείλουν για ομοφοβικό. Ασε που μπορούν να σε χαρακτηρί­σουν οπαδό του Πειραιώς Σεραφείμ. Αυτό πια κι αν δεν αντέχεται.

Φοβάμαι τους αθρόα εκκολαπτό­μενους αρχηγούς κομμάτων, «ομάδων σοφών» και συνιστωσών, κάτι νεο-αγανακτι­σμένους Προέδρους Βουλής της μιας ημέρας και του ενός διορισμού (της κόρης του) που ανακάλυψαν ότι το χωράφι «δεν είναι φορολογητέα ύλη είναι... στοιχείο λογικής». Εδώ δεν μπορείς να πεις λέξη. Μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Φοβάμαι ότι το ταχέως ανερχόμενο κόμμα της μίζας, των πλαστών πινακίδων και των επιδοτήσεων, των κόκκινων δανείων, των μαγα­ζιών χωρίς άδεια, των διασκεδαστών (τρομάρα τους) χωρίς συμβόλαιο, των καταχραστών του ΙΚΑ και άλλων ων ουκ έστιν αριθμός, θα διεκδικήσει την εξουσία. Και τότε.

Φοβάμαι ότι το φετινό καρναβάλι θα είναι πολύ μονότονο. Οι παραδοσιακοί παλιάτσοι με τις κόκκινες μύτες και τα υδροκέφαλά τους, θα είναι η μειοψη­φία. Πιο εύκολη η στολή του προο­δευτικού επαναστάτη. Ενα βρώμικο μπουφάν, αρκετά μαλλιά, απαραιτήτως άπλυτα, και μια κονκάρδα κατά του μνημονίου ή της Μέρκελ και τύφλα να έχει ο Διαμαντόπουλος. Δεν σας αρέσει; Διαλέξτε μια καρικατούρα του Λιάππη, μια πλαστή πινακίδα και έχετε τη στολή του κήνσορα της ηθικής και της τιμιότητας!!! Κι ας έχετε κλέψει την Εφορία ή το ΙΚΑ.Μήπως όμως έφθασε η στιγμή να ξεφοβηθούμε; Διαφορετικά κινδυνεύ­ουμε να γίνουμε κι εμείς παλιάτσοι. Κι ακόμη χειρότερα. Διαμαντόπουλοι!