Άγκυρα: Κασέτες με τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο  έπειτα από εκείνες που εμφανίστηκαν για τον Φετουλάχ Γκιουλέν και την ΜΙΤ. Αυτή τη φορά ο Τούρκος Πρωθυπουργός μιλάει τηλεφωνικώς με τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας υπεραγορών στην Τουρκία, Λατίφ Τοπμπάς ο οποίος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ο εισαγγελέας ήθελε να συλλάβει στην δεύτερη επιχείρηση, αλλά το εμπόδισε η αστυνομία.


Τα τουρκικά ΜΜΕ δεν δίνουν το περιεχόμενο της συνομιλίας του Τούρκου Πρωθυπουργού με τον επιχειρηματία έπειτα από τις μηνύσεις που υπέβαλε ο δικηγόρος του Φετουλάχ Γκιουλέν σε τουρκικές εφημερίδες επειδή δημοσίευσαν προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής. Ωστόσο αναφέρουν ότι η αστυνομία άκουγε και τον Τούρκο Πρωθυπουργό. Στη συνομιλία πάντως το θέμα είναι ο συντελεστής δόμησης σε δασική περιοχή.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης έπειτα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Πρωθυπουργού στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν και φωτογραφίες του γιου του Πρωθυπουργού Μπιλάλ Ερντογάν από συνάντησή του με τον επιχειρηματία Ουσάμε Κουτούπ το όνομα του οποίου εμπλέκεται στις υποθέσεις διαφθοράς.

Πηγή: philenews