26 Οκτωβρίου 2015

Πρός Παρακοιμώμενους Κοψοχέρηδες και Σμπίρους-Και Σείς Κακό Χερόβολο και Μείς Κακό Δεμάτι .

Η ομίχλη (μέσα της κρύβει...)
Βουρκωμένες μέρες μα πιότερο που κάνει ζοφερό το μέλλον είναι που ολάκερη στρατιά κοψοχέρηδων , στρατευμένων γραφών, παρακοιμωμένων έχει ενδυθεί με το ένδυμα του πατριώτη ,του υπερπατριωτισμού και πασχίζει να μεταμορφώσουν τον Λαό σε μάζα και τον Πολίτη σε πειθήνιο όργανο των ντόπιων και ξένων αφεντάδων τους. Ψάχνεις μάταια στην παρουσία τους και στον μικρόκοσμο τους να βρείς ψήγματα πολιτικού πολιτισμού.Πολιτικού με την έννοια της αναγέννησης των ιδεών πολιτισμού με την έννοια της αισθητικής 
Μάταια.Οσο μάταιο είναι η αποσιώπηση των αμαρτιών του ιδεολογικού χώρου στον οποίον πρόσκεινται.
Λ.χ. εγκαλούν τον Υπουργό Παιδείας ως κεμαλιστή λόγω του Άρθρου του περί της Ποντιακής Γενοκτονίας και κάνουν Γαργάρα πως Άνθρωποι του πνεύματος,των Γραμμάτων  και των Τεχνών (Αριστεροί όλως τυχαίως διέσωσαν την ιστορική μας μνήμη όταν οι Δεξιές αστικές Ελίτ επέβαλλαν τις Λευκές Αστικές Σελίδες στην Ιστορία, την Λήθη και την αποσιώπηση) Αδυνατούν ακόμα και να εντοπίσουν το λάθος στην τοποθέτηση Φίλη, πως δηλαδή η ιστορική έρευνα έχει εξαντλήσει πιά τα όρια της και πως Γενοκτονία των Λαών της Ανατολίας και υπήρξε και ήταν Συνολική.Η όποια δε πρόταξη (Αρμενίων κ,λ,π,) αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Τουρκικής Διπλωματίας .
Σοφόν το μηδενικήν ανοχή για τους αντίπερα και τον σκασμό για τον δικό μας συρφετό, Ορθότατη επιλογή η χρήση παρατρεχάμενων για τις βρώμικες δουλειές ,Ευνοϊκή η απουσία αυτοκριτικής το άσπιλο και το αμόλυντο ασκεί ακτανίκητη έλξη,.Βολική στρατηγική ο πόλεμος χαρακωμάτων όπου τα διασταυρούμενα πυρά δεν αφήνουν αλώβητο κανένα .Αυτή την ψευδαίσθηση την βαφτίζουν πολλοί πολιτική πρόταση και φυσικά αναλώνεται στην εγκαθίδρυση (επαναναφορά-νεκρανάσταση) μιας Πατριωτικής δεξιάς όμοιας με ότι έζησε ο τόπο μας για δεκαετίες με πλήθος θετικών αποτελεσμάτων (Ελλάδα αποικία χρέους-Προτεκτοράτο, Παράδοση Κύπρου,Εμφύλιο,Χούντα 67,αναβάθμιση Τουρκίας,απεμπόληση Κυριαρχικών δικαιωμάτων).

Ο ιστορικός αυτός αναχρονισμός βαφτίστηκε φιλελευθερισμός, του εδωκαν και το δεκανίκι πως δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα μόνο που τους πρόκαναν οι Ευρωπαίοι Σύμμαχοι τους, και τον εξήγαγαν έγκαιρα στον Ελλαδικό χώρο.Σωσίβιο τους ο επιλεκτικός ευρωπαϊσμός μόνο που η Γερμανική Ηγεμονία δεν επιτρέπει και πολλές σωσίβιες λέμβους σε τυχάρπαστους, ως πρόσφατα εγεύθησαν στην σύνοδο του ΕΛΚ.Ούτε βέβαια τα όσα βιώνει  η χώρα μας και ολάκερος ο Ευρωπαικός Νότος.

Μέρες που έρχονται το Επος των Ανυπότακτων και των τρελών απέναντι στα όσα πρέσβευαν οι Πράκτορες και οι Εγκάθετοι των Γερμανών θα ενδυθεί, ως Εθνική Εποποιία αποτις ίδιες γραφές.Να σωθεί βλέπεις το αφήγημα τους η μεγάλη αγωνία. Φυσικά και δεν θα υπάρξει καμιά αναφορά στην Εθνική Αντίσταση , μην αποκαλυφθεί το άγος της υποταγής στον Ξένο παράγοντα.Το ιδεολογικό παραμάγαζο, η παράγκα πατριωτισμού, δεν επιτρέπει τέτοιες νύξεις
 
Και Σείς Κακό Χερόβολο και Μείς Κακό Δεμάτι .
 Οσο λοιπόν ανακυκλώνονται χρεοκοπημένες λογικές τόσο θα εδραιώνεται και η πεποίθηση πως όλοι είναι μια απο τα ίδια και ξαναδίνεται τροφή στην Ακροδεξιά και στον οποίο φασιστικό ιδεολογικό της συγγενή.Και ξαναεμφανίζονται οι θερμοκέφαλοι πατριώτες και υπερπατριώτες υβριστές της Ελληνικής παράδοσης ως Μέντορες.Γαιτί κατέχουμε όλοι μας πως το βασικό χαρακτηριστικό της Ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης  εἶναι ἡ ἀγάπη της γιὰ τὴν ἀνθρωπιά, κανόνας της οποίας εἶναι ἡ δικαιοσύνη και το φιλότιμο.Το δε τελευταίο μια τέλεια λέξη που συνοψίζει έναν ολάκερο τρόπο ζωής , μια στάση και θέση ζωής. Αυτό το ανώτερο απο τον εαυτό μας και αυτή η προσφορά στην κοινωνία και στην πατρίδα όχι ως καθήκον αλλά ως χρέος απέναντι στην Ελληνική ταυτότητα μας.Τούτο έπαψε να κατοικεί στις στρατευμένες υπάρξεις.

Υβρις-Ατη-Νεμεσις-Τίσις 
Μας παρέδωκαν πως όταν η Αλαζονεία και η Απρέπεια αποκτούσε καθολική διάσταση τότε το επόμενο βήμα ήταν το θόλωμα και η  τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη ανοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του. 

 Αυτή είναι η μοίρα των Κοψοχέρηδων.