22 Δεκεμβρίου 2014

Κάθε ζευγάρι οφείλει να κάνει τουλάχιστον τρία παιδιά, σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν: Η αντισύλληψη είναι "εθνική προδοσία"!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η αντισύλληψη είναι μορφή "εθνικής προδοσίας", καθώς υπονομεύει το μέλλον της χώρας, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο reuters. Ο Ερντογάν παρευρέθηκε σε γάμο την Κυριακή το βράδυ και προέτρεψε όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά για να αυξήσουν τον πληθυσμό της Τουρκίας, καθώς η μείωση του δείκτη γεννήσεων μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στους δείκτες οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.
"Για πολλά χρόνια διέπρατταν την εθνική προδοσία της αντισύλληψης σε αυτή τη χώρα, επιδιώκοντας να μας εξαφανίσουν. Η συνέχεια της Τουρκίας, οικονομικά και πνευματικά, διασφαλίζεται μέσα από τις γεννήσεις" σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος στη γαμήλια τελετή.
Το Νοέμβριο, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι "αφύσικο" να θεωρούνται ίσοι οι άνδρες με τις γυναίκες και σημείωσε ότι οι φεμινίστριες "δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία της μητρότητας".http://www.e-typos.com/gr