02 Αυγούστου 2013

Tα "Κουρασμένα" Παληκάρια

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4nG3drmaPf8zeOGA0MkJ1AZPUgr4wSGh8FPHBdXUQaWhcnuvK7A
Η πολιτική παρουσία των Βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαντλείται στην μηχανική ψήφιση μέτρων σχετικών με την εφαρμογή των μνημονίων. Οι διαδικασίες εντός των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης έχουν ατονίσει .Η επαφή με την κοινωνία είναι προβληματική , η τηλεοπτική τους παρουσία σε συνδυασμό με τον πολιτικό λόγο που εκφέρουν φτωχή.Οι όποιες αντιδράσεις τους εξαντλούνται δε στην λογική είπα, ξείπα και όλα έχουν καλώς.
Ο Εκβιασμός μέσω της υπενθύμισης της λίστας στην κατάρτιση των συνδυασμών δεν φαίνεται να πτοεί και πολλούς καθώς διαπιστώνουν πως με μια προκλητική στάση δύναται να διασφαλίσουν το ηθικό πλεονέκτημα , κομβικής σημασίας για την αναγνωρισιμότητα τους κα ιτην υστεροφημία τους .

Η Τεχνητή διαμόρφωση της σύμπνοιας των κοινοβουλευτικών ομάδων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί καθώς άπαντες γνωρίζουν πώς η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι βολικότατο άλλοθι καθώς καθιστά απαγορευτική την όποια διαγραφή.Καθιστά όμως προβληματική  και την αξιοπιστία σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό επίπεδο.Συμβάλλει δε τα μέγιστα σε συνδυασμό με την βιομηχανία παραγωγής Προεδρικών διαταγμάτων και την υποβάθμιση της βουλής στην Απαξίωση του πολιτικού συστήματος και στην ενίσχυση του Νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής