10 Μαΐου 2013

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην επέτειο της Άλωσης

bartholomew
Η τουρκική αστυνομία  αποκάλυψε σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί  ένα άτομο και αναζητούνται άλλα δύο.
Σύμφωνα με το σχέδιο των δραστών  η δολοφονία του Πατριάρχη θα πραγματοποιούνταν στις 29 Μαϊου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.
Ηδη η Εισαγγελία της Άγκυρας ξεκίνησε προανάκριση για την υπόθεση, η οποία έγινε γνωστή όταν στην Εισαγγελία της Καισαρείας έφτασε μια επιστολή που κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού πατριάρχη.

Στην επιστολή αναφέρονταν πως η δολοφονία του Πατριάρχη θα γίνονταν στις 29 Μαϊου και πως ηδη μια ομάδα των επίδοξων δολοφόνων είχε ξεκινήσει τις εργασίες στην Κωνσταντινούπολη.
 Συνελήφθη ο Σερντάρ Α. ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως «πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να εργαστεί δίπλα στους συγγενείς του. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ούτε γνωρίζω που μένει. Τον έχω δει μόνο στην τηλεόραση και δεν έχω κανένα σχέδιο για τη δολοφονία του».Η Εισαγγελία της Καισαρείας έστειλε τον φάκελο της υπόθεσης στην Εισαγγελία της Άγκυρας με την ονομασία « σχέδιο δολοφονίας Βαρθολομαίου» όπου ξεκίνησε μεγάλη έρευνα.
 Για το θέμα κάνουν μεγάλη αναφορά τουρκικά ΜΜΕ.
http://ysterografa.gr