31 Ιανουαρίου 2015

" Κι αυτό γιατί πράγματι το πελατειακό κράτος της Ελλάδας είναι made in Germany και για να χτυπηθεί θα πρέπει να κοπούν οι δεσμοί του δημοσίου και των πολιτικών οικογενειών με το γερμανικό κράτος."

..http://kourdistoportocali.com/storage/photos/w_800px/201501/im40871422537486-1.jpg
-Κε Σουλτς η Γερμανία χρεοκόπησε τη χώρα μας και μέσα σε αυτό το USB υπάρχουν όλες οι υποθέσεις-σκάνδαλα που το αποδεικνύουν: Siemens, τρένα, υποβρύχια, κατασκευαστικές εταιρείες, φοροαποφυγή και διαρκής ασυλία. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα της νοσηρής σχέσης της εγχώριας πολιτικής ελίτ και των κυβερνήσεων ήταν η περίφημη λίστα Λαγκάρντ (σημερινή επικεφαλής του IMF) την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις άφησαν ανέλεγκτη με την ανοχή της Γερμανίας. Και αυτή δεν ήταν η μόνη λίστα. Εάν εσείς που δίνατε τα λεφτά επιμένατε να ελεγθούν οι Ελληνες ολιγάρχες αντί να πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια θα ήταν πιο αποτελεσματικό το πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να απολύουμε 400 καθαρίστριες και να επιτρέπουμε στους μεγαλοφοροφυγάδες να φοροαποφεύγουν εκατοντάδες δις ευρώ; Δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά;

Κάποια στιγμή μάλιστα δήθεν αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Σουλτς ότι
-Θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε την κα Μέρκελ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού μέσα από την εμπλοκή της Γερμανίας σε σκοτεινές μπίζνες με τους Ελληνες ολιγάρχες. Μια φτωχοποίηση που ακολούθησε την λεηλασία της χώρας μας τόσο στη διάρκεια του πολέμου όσο και στην συνέχεια μια και η Γερμανία ήταν εκείνη που επέβαλλε στην ουσία το πολιτικό προσωπικό και τις κυβερνήσεις στη χώρα μας. Ολες σχεδόν τα εγχώρια πολιτικά τζάκια αποτελούσαν τοποτηρητές της Γερμανίας...Οσο για τις μεταρρυθμίσεις που ζητάει δήθεν ο Σόιμπλε, αυτές τίς εμποδίζει η ίδια η Γερμανία γιατί εάν γίνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις θα καταρρεύσει το πελατειακό κράτος που έχουν στήσει οι γερμανικές πολυεθνικές στην Ελλάδα με τους αχυρανθρώπους τους σε θέσεις ακόμη και προέδρων δημοσίων οργανισμών. 
http://kourdistoportocali.com/post/41070/atomiki\