07 Απριλίου 2014

Καταγγέλλοντας «συκοφαντικά παιχνίδια» απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Κρανιδιώτης

http://2.bp.blogspot.com/-NbZG5jIEErU/UkQFg4Hct-I/AAAAAAAAMGE/3lp0nSYahzU/s400/%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%BF.png
Αργότερα, ερωτηθείς ο Φαήλος Κρανιδιώτης αν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι σοβαρή απάντησε «εγώ πιστεύω ότι Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αλλάξει. Θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρή γιατί πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει.»
 Ευγενικά έχω εκφράσει μια απορία. Το ΠΚΚ είναι μαρξιστικό -λενινιστικό Κόμμα το οποίο και ποτέ δεν έχει απορρίψει ίχνος απο την ιδεολογία του στο διάβα του, το οποίο συστηματικά και μεθοδικά την έχει παντρέψει με την παράδοση και την Ιστορία του Κουρδικού Εθνους και επιπροσθέτως δεν επίτρεψε ποτέ το ιδεολογικό στοιχείο να ξεπεράσει το Εθνικό Ιδεώδες. Αυτό αποτελεί την πάγια θέση του Ιδρυτή του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Οι Κούρδοι μέσα από το συλλογικό έργο του Μουράτ (και) Καραγιλάν η Ανατομία του Πολέμου στο Κουρδιστάν παραδίδουν μάθημα το πως στέκεται ένα Έθνος απέναντι στα στοιχεία που παράγουν την καχεκτικότητα  και στέκονται με παρρησία απέναντι στην Ιστορία τους. Ο δε λόγος τους παράγει μόνο συνθέσεις παρά το γεγονος ότι έχουν σοβαρές προστριβές στο εσωτερικό τους.Πως είναι δυνατόν να δηλώνεις φίλος του Κουρδικού λαού , να εξαπολύεις μύδρους κατά των εχθρών τους και να μην εφαρμόζεις στο δικό σου Εθνος κανένα στοιχείο απο την στρατηγική των Κούρδων η οποία και
φέρει στο απόλυτο στοιχεία της πολιτικής σκέψης των Ελλήνων ως διαχρονικά αναπτύχθηκε;


Σε ποιες ιδέες παραμένει συνεπής  με την Ιστορική του διαδρομή ο Κος Φαήλος Κρανιδιώτης; Άγνωστο ειλικρινά.Αν πιστεύει οτι αδικήθηκε με την ποιότητα λόγου και σκέψης που διαθέτει να μην εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη κα ιτο Ευρωκοινοβούλιο θα τον προέτρεπα να αλλάξει την ώρα στο ρολόι του, να ανατρέξει στο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και στην πολιτική του σκέψη και να δεί πώς στις προκλήσεις του σήμερα δεν απαντάς με λογικές πνιγμένες στα εμφυλιακά και μεταμφυλιακά σύνδρομα, λογικές δεκαετίες του 1950.

Αν δε ανατρέξει όποιος το επιθυμεί σε άρθρα της εφημερίδας Δημοκρατίας στης οποίας το δυναμικό ανήκει θα δεί ότι η σύγκριση με τους υπόλοιπους αρθρογράφους είναι συντριπτική σε βάρος του και αυτό καταδεικνύει με τρόπο εμφατικό τα όσα ανέφερα ανωτέρω. Για την σχέση Νεοφασιστικού κινήματος-Ακροδεξιάς-Σκληροπυρηνικής Δεξιάς ως ιστορικά έχει εμπεδωθεί και ως μέχρι και στις μέρες μας συνεχίζει να υφίσταται, αρκούν τα πνευματικά όπλα του Κασιδιάρη με τον οποίο αν δεν με απατά η μνήμη μου πολλοί χαριεντίζονταν μαζί του και τον θεωρούσαν και σοβαρό.

Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι λέγει σοφά ο λαός μας. Υποψιάζομαι Δίκαια πως όσοι πουλάνε με τρόπο εκκωφαντικό  προγονοπληξίες, "ένδοξο"  παρελθόν, υπερπατριωτισμό, ψευτοτσαμπουκά κάτι κρύβουν  και βασική αρχή του αναταρτοπόλεμου είναι πως όσο προσπαθείς να κρυφτείς τόσο κα ιαποκαλύπτεσαι περισσότερο για να μην αναφέρω την αγγλική παροιμία " Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της."