23 Σεπτεμβρίου 2013

Πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ;

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/09/xrysh-avgh-syssitio.jpg
ΑntinewsΔυσκολεύομαι να ξεχωρίσω τον φασισμό, αν είναι δεξιός ή αριστερός, μαύρος ή κόκκινος, "προοδευτικός" ή συντηρητικός και τούτο γιατί πολλά χαρακτηριστικά του είναι κοινά. Απο την άλλη  τα εμφυλιακά και μετεμφυλιακά σύνδρομα είναι διάχυτα σε όλους τους ιδεολογικούς κια πολιτικούς χώρους και δεν εξαιρείται ο ιστότοπος του Κου Καραμπελιά ο οποίος απο μόνος του αναγορεύτηκε σε προοδευτικό αριστερό, και καθυβρίζει με τρόπο που δεν συνάδει  στα όσα ο Ελληνικός Πολιτισμός φέρει ως αξίες, αρχές , ιδανικά, την όποια αντίθεση πολιτική θέση και άποψη ,.Φυσικά και ζούμε στην Ελλάδα και η Ελληνικότατη Παροιμία τι του λείπει του Ψωριάρη Σκούφια με Μαργαριτάρι χαρακτηρίζει  πλείστους τέτοιας κοπής


Το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α. έχει αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα αλλά περισσότερο έλκεται απο την Αρχαία Σπάρτη και τα πρότυπα των Ανδρείων πολεμιστών. Πολλοί κάνουν το λάθος να ξεχνούν την Ιστορική συνέχεια του Νεοφασιστικού κινήματος στην Ελλάδα  το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά με την  μορφή της  Εθνικής Ενώσεως Ελλάδος η οποία ακολουθεί την εδραίωση του Μουσολίνι στην Ιταλία και του Χίτλερ στην Γερμανία.

Πολλοί κάνουν το λάθος να Ξεχνούν τον ρόλο της Αγγλικής Διπλωματίας, της Αμερικανικής αλλά  και του ΝΑΤΟ στην ενδυνάμωση των παρακρατικών μηχανισμών εντός της Ελληνικής Κοινωνίας 

Πολλοί κάνουν το λάθος να μην καταγράφουν πως το νεοφασιστικό κίνημα αποτέλεσε βραχίονα άσκησης πολιτικής του επίσημου Ελληνικού κράτους μετά τον εμφύλιο σε μια προσπάθεια η νίκη σε στρατιωτικό πεδίο να μεταφραστεί και σε νίκη σε επίπεδο Κοινωνίας και Πολιτεύματος.

Διαφεύγει επίσης το γεγονός το πως μέσω της συσχέτισης του με την Ακροδεξιά  το νεοφασιστικό κίνημα απέκτησε νόμιμο χαρακτήρα και στο πως μέσω της συσχέτισης της Ακροδεξιάς με την Σκληροπυρηνική Δεξιά  του επετράπη  να ξεκινήσει  δειλά στην αρχή, πιο τολμηρά αργότερα την προσπάθεια άλωσης του Δεξιού χώρου και την προσπάθεια ηγεμόνευσης του .

Οι διαχωριστικές γραμμές φορές που είναι τόσο δυσδιάκριτες μεταξύ Ακροδεξιάς-Χ.Α.-Σκληροπυρηνικής Δεξιάς που "άθελα" τους πολλοί αποτέλεσαν αρωγοί της. Η Ενίσχυση της Χ.Α. αποτέλεσε αναγκαιότητα προκειμένου να μειωθεί η ισχύς της Ακροαριστεράς .Κατά συνέπεια όσο ενισχυόταν ο ένας πόλος τόσο ενισχυόταν και ο άλλος.Οσο η Δεξιά προσέφερε πολιτική κάλυψη στην Χ.Α. τόσο και η Αριστερά προσέφερε πολιτική κάλυψη στην Ακροαριστερά.Διέφευγε όμως της προσοχής ότι και τα δύο αυτά  Άκρα καθοδηγούνται απο τον Εξωτερικό Παράγοντα  διαχρονικά μέσα απο πολύπλοκες και δαιδαλώδης διαδρομές

Για να αντιμετωπίσεις έναν πολιτικό χώρο πρέπει να έχει βαθιά γνώση πολλών παραμέτρων.Κατά συνέπεια επιδερμικές,αποσπασματικές προσεγγίσεις δεν βοηθούν.Μεθοδική ανάλυση συστηματική δράση είναι η μόνη απάντηση όσων πιστεύουν και επιθυμούν να μην παραδώσουν την εκπλήρωση της ιστορικής αποστολ΄ςη του Ελληνισμού στα χέρια υπανθρώπων.

Ο Αντικουμουνισμός ως στείρα έκφραση πολιτικού λόγου ο οποίος έχει την ριζα του στα ισχυρότατα σύνδρομα εμφυλιακά και μετεμφυλιακά της Ελληνικής Κοινωνίας επιτρέπει στην Χ.Α. με την εν γένει στάση και συμπεριφορά της να διεκδικει με κάθε τρόπο την πρωτοκαθεδρία στον "ιερό" αυτό αγώνα κατά των "Απίστων"..Το ότι πολλοί  αγνοούν την χωροταξική κατανομή της εκλογικής της δύναμης αποτελεί σφάλμα στην οποία αανάλυση τους

Η Απουσία του κράτους και η χαμηλή ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών του τις επιτρέπει να δημιουργεί παράλληλες δομές οι οποίες και ικανοποιούν τα αισθήματα καταφρονεμένων Συμπολιτών μας.

Αδυνατώ να παρακολουθήσω γραπτά τα οποία δεν δύναται να κατανοήσουν και  να καταγράψουν την σχέση Κράτους με το νεοναζιστικό μόρφωμα και την θέση που αυτό έχει στην ιδεολογία τους μια σχέση τέτοιας μορφής που επιτρέπει και την Υποχώρηση της Εννοιας του Εθνους και του Ελληνισμού μπροστά στον όρο αυτό.

Η Εκκλησία, ο Στρατός και η Αστυνομία θα μπορούσαν να αποκηρύξουν επίσημα τη Χρυσή Αυγή δεν το έπραξαν αντίθετα με την κάθε ευκαιρία που δινόταν ένας οχετός ρατσιτσικού μίσους κατά Ελλήνων ξεχυνόταν πανταχόθεν.