16 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ Η Αίγυπτος ανακάλεσε τον πρέσβη της στην Τουρκία

http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/130815122452-08-egypt-0815-horizontal-gallery.jpg
Η Αίγυπτος ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στην Τουρκία για διαβουλεύσεις, ανέφερε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων, μετά τις τουρκικές επικρίσεις σχετικά με τις μεθόδους καταστολής που χρησιμοποίησε το Κάιρο κατά των υποστηρικτών του έκπτωτου αιγύπτιου προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι, στις πρόσφατες αιματηρές συγκρούσεις.«Ο Ναμπίλ Φάχμι, ο υπουργός Εξωτερικών, αποφάσισε να αποσύρει τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Άγκυρα, Αμπντέλ Ραχμάν Σαλάχ, για διαβουλεύσεις», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων, μη παρέχοντας περαιτέρω πληροφορίες.

Ανακαλεί η Τουρκία τον πρέσβη της στην Αίγυπτο
Aνακαλεί η Τουρκία για διαβουλεύσεις τον πρέσβη της στην Αίγυπτο, μετά τη σκληρή καταδίκη του τούρκου Πρωθυπουργού για το αιματοκύλισμα κατά την επιχείρηση των αιγυπτιακών για τη διάλυση των συγκεντρωμένων υποστηρικτών του έκπτωτου προέδρου της Αιγύπτου Μόρσι.
«Εκείνοι που παραμένουν σιωπηλοί μπροστά σε αυτή την σφαγή είναι το ίδιο ένοχοι με εκείνους που την διέπραξαν. Το ΣΑ του ΟΗΕ πρέπει να συγκλιθεί σύντομα», ειχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα.
HMEΡΗΣΙΑ,ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ