23 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΥΣ

http://3.bp.blogspot.com/_Dp6BVam6wkU/RnsTmjM7PXI/AAAAAAAAAaM/XHVt259wE2E/s320/Beetle.JPG
Αntinews.grΟι ασκήσεις ανόρθωσης της ψυχολογίας  -ως και οι ασκήσεις σωματικής βελτίωσης- δεν κάνουν κακό όταν αυτοί που το πράττουν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών.Ο  συντάξας το κείμενο πολύ έντεχνα παρέθεσε τα πολύ σοβαρά επιτεύγματα της μέχρι πρότινος τρικομματικής κυβέρνησης.Φυσικά θα πρόκειται για συνωνυμία με το ίδιο πρόσωπο του ο οποίος καλούσε σε εκλογές και σε ισχυρή εκλογική εντολή στην Ν.Δ. Τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες άγνωστο δεν θα ήθελα να ασπαστώ την παροιμία "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".Αποκωδικοποιώντας το ανωτέρω κείμενο και ουχί άρθρο -φυσικά στην Εφημερίδα Δημοκρατία υπάρχουν άρθρα απο τον Κο. Λίτσα, απο τον Κο. Τάρκα- έχουμε και λέμε


1) Οσοι κρίνουν την παρουσία του Κου Βενιζέλου στην Ελληνική πολιτική σκηνή κια πόσο δε στα σχήματα συνεργασίας δεν είναι Ν.Δ. άρα ούτε Έλληνες σοβαροί Πολίτες , ούτε και Πατριώτες.
2) Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται αυτό κι αν αποτελεί ιστορική ανακάλυψη το ζητούμενο είναι να μην παρασύρει και την Ν.Δ. ή της επιβάλλει μια τέτοια μετάλλαξη που πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους
3) Ο Κος Βενιζέλος είναι υπεύθυνος πολιτικός  απλά γιατί στηρίζει την Ν.Δ. στο σχήμα συνεργασίας στην συγκυβέρνηση
4) Η Περιγραφή των όσων έλαβαν χώρα στην τριήμερη διαβούλευση έντεχνα τοποθετείται σε λογική βάση που βολεύει το σκεπτικό του συντάξαντα το κείμενο , όλως τυχαίως είναι και η μόνη βάση την οποία και μπορεί να συλλάβει.
5) Αυτοδυναμία της Ν.Δ. μέσω της στήριξης του σχήματος συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.Αυτό καλό θα είναι να καταλάβουν άπαντες πως είναι πολύ μακρινό ενδεχόμενο ειδικά αν δεν υπάρξουν απτά οικονομικά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν την ζωή και θα ανακουφίσουν τα χαμηλού εισοδήματος κοινωνικά στρώματα και τις αδύναμες κοινωνικές κατηγορίες ανθρώπων.Επίσης κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποια η μετεξέλιξη του σχήματος συνεργασίας σε μια εποχή που οι ιδεολογικές διαφορές έχουν υπερκερασθεί κατά πολύ και που οι διαχωριστικές γραμμές είανι ανύπαρκτες.
6) Απο την αμφισβήτηση του Δουβλίνοι Ι,ΙΙ και απο την άρηση κύρωσης μέχρι την εξάλειψη του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, η απόσταση είναι Γής με Σελήνη.Πολλοί επιθυμούν να γίνουν αστροναύτες θεωρώντας πως η οπτική ματιά απο ψηλά ωραιοποιεί τα πράγματα δεν είναι σίγουρο -ειδικά καθώς περνούν τα χρόνια- και φθίνουν οι βιολογικές  λειτουργίες  του ανθρώπινου σώματος.Η Ελλάδα με κλειστά τα σύνορα λόγω Σένγκεν με τις ειδικές προσαρμογές της έχει μέινει με την καυτή πατάτα στα χέρια της
7) Οι διαφωνίες και οι εντάσεις του συντάξαντα το κείμενο αναφορικά με την οικονομική δυσπραγία είναι οι αμοιβές των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία ή μή.Δεν χρειάζεται παραπέρα ανάλυση , όποιος το πράξει θα χάσει και το μυαλό που έχει για το ανωτέρω πρόσωπο δεν υπάρχει ανεργία, δεν υπάρχει υποαπασχόληση, δεν υπάρχουν συντάξεις πείνας ΟΓΑ,ΙΚΑ αυτοί δεν μόχθησαν στην ζωή δεν πρέπει να απολαύσουν τίποτα, κηφήνες ήταν. Είπαμε ευαισθησίες αλά κάρτ.Εύχομαι αυτο το επιχείρημα να το αναπτύξει σε λαικές γειτονιές .

Δεν χρειάζεται να συνοψίσω τα συμπεράσματα του.Είθισται να γίνεται όταν υπάρχει σοβαρό κείμενο πρός ανάλυση και εξέτασιν.Ως απέδειξα το κείμενο είναι έωλο γιατί απλά είναι σαθρό το υπόβαθρο με το οποίο το στηρίζει ο συντάξας.Εχω πει και άλλες φορές η στρατευμένη σκέψη όταν συναντά τον Κοινό Νού κατατροπώνεται και αυτό μας το παρέδωσαν οι πρόγονοι μας και το επισημαίνει πολύ σωστά ο Κος Βασίλειος Μαρκεζίνης.