10 Αυγούστου 2015

Ο ΑΛΙΓΙΕΦ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ «Τον παρακαλούσα να μην πάει, αλλά δεν με άκουσε!», δήλωσε η απαρηγόρητη μάνα

http://cyprus-mail.com/wp-content/uploads/bfi_thumb/CLvym13WUAQQube-67q4mzt0pvahmkwqkmboitj512qknolir6dq94t6sei.jpg

Ο θάνατος του δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγιεφ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ειδησεογραφίας στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ πήρε διαστάσεις με αναφορές σε μεγάλα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα και ανακοινώσεις από τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ενώσεις δημοσιογράφων.

Στην κηδεία του Αλίγιεφ εκτυλίχτηκαν τραγικές σκηνές από τους συγγενείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φανατισμός με αφορμή το ποδόσφαιρο.
Όπως είναι γνωστό, ο 30χρονος δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά από σχόλιο του στο Facebook για τον αρχηγό της Καμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ και τον πανηγυρισμό του κρατώντας τούρκικη σημαία μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία σε δηλώσεις της στο BBC ανέφερε ότι ήταν ενήμερη για το «ραντεβού» με τον ύποπτο που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του γιού της. «Τον παρακαλούσα να μην πάει ή να έχει μαζί του ένα - δύο φίλους του, αλλά δεν με άκουσε», είπε η απαρηγόρητη Ζαφίρα Αλίγεβα.
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20150810/engine/pegasus_LARGE_t_143761_106646177_type11291.jpgΟι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο θάνατος του Αλίγιεφ οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας καταγμάτων στα πλευρά που προκλήθηκαν από τον άγριο ξυλοδαρμό του από 5-6 άτομα.Αξιωματούχοι της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν δήλωσαν ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 30χρονου δημοσιογράφου.
Ο Ρασίμ Αλίγιεφ ήταν ένα μαχητικός δημοσιογράφος καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, διαδηλώσεις και εκδηλώσεις για τα κοινωνικά προβλήματα του λαού.Δεν δίσταζε να μπει ακόμη και στη «φωτιά» του ρεπορτάζ και οι συνάδελφοι και φίλοι του δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες του για να αναδείξουν ότι πολλές φορές ήρθε ακόμη και στα χέρια για να υπερασπίσει τους φτωχούς και τους αδύνατους.
http://goal.philenews.com/article.asp?catid=19187&subid=2&pubid=130132679