06 Ιουλίου 2015

Η Διπλή Δικαίωση

http://www.avgi.gr/documents/10179/0/%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%9F%CE%A7%CE%99%20%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%2012.jpg/71dfa806-8895-47e2-86e8-cb25a74921af?t=1436140135175&imageThumbnail=3
Για τα δεινά του Ελληνισμού διαχρονικά υπεύθυνο ήταν , είναι και θα παραμένει το ανεύθυνο, διεφθαρμένο και εξαρτημένο απο τον ξένο παράγοντα πολιτικο-οικονομικό- κοινωνικό Ελλαδικό σύστημα. Ενα σύστημα που πάντα επιβιώνει και ποτέ δεν έχει πληρώσει το τίμημα της αντεθνικής του στάσης και δράσης. Ενα σύστημα που πάντα θα στελεχώνεται απο ιδεολογικούς πρόθυμους και απο χρήσιμους ηλίθιους, απο αναλυτές, αρθρογράφους, δημοσιογράφους-παρα-δημοσιογράφους, διανοουμένους, παρα-διανοούμενους, κομιστές και διακομιστές, στρατιά ολάκερη. Τούτη η στρατιά των γενίτσαρων του πνευμάτων, τούτοι οι ναιναίκοι, τούτοι οι οσφυοκάμπτες, δεξιάς και κεντροδεξιάς ιδεολογικής απόχρωσης, χρόνους και καιρούς προσπαθούν να μας πείσουν πως οι πυλώνες της εξάρτησης και υποταγής τους πρέπει να είναι και δικοί μας πυλώνες.

Πως η παρεχόμενη ευμάρεια τους πρέπει ετσιθελικά να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο γιατί είναι εθνικά χρήσιμο κι ας είναι και δική μας εξαθλίωση.Πως θα πρέπει να υποτασσόμαστε στα κελεύσματα των ταγών τους και στα μηνύματα τους γιατί τα προνόμια τους είναι θέσφατο. Πως το Ανήκομεν εις την Δύση με όρους Υποταγής και Υποτέλειας αποτελεί την μοναδική σωτηρία μας.Πως οι Δυνάστες-Προστάτες μας πάντα ξέρουν το καλό μας πάντα θέλουν το καλό μας και εμείς οι ανόητοι απλά δεν το αντιλαμβανόμαστε. Πως η ταξική ανισότητα συνεπάγεται και κοινωνική ανισότητα και πως αυτό δεν αλλάζει γιατί αντίκειται στο εθνικό ιδεώδες.Πως η Ελλάδα αποικία χρέους είναι και παραμένει μια Εθνικά Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη χώρα.Πως η οποία λαϊκή αντίδραση μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες αποτελεί αντεθνική πράξη για το δημοκρατικό πολίτευμα και τους όρους του το ορίζουν αυτοί και μόνο αυτοί.

Πραγματικά αποτελεί απαύγασμα ηλιθιότητας το γεγονός πως δεν αντελήφθησαν πως μπροστά στην ηθική εξαχρείωση και την πνευματική εξαθλίωση που μας σπρώχνει ο Γερμανικός Ηγεμονισμός ως εκδηλώνεται μέχρι σήμερα η οικονομική δυσπραγία ωχριά. Η Απάντηση του 61% και το εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που κυμαίνεται στο 48% αποτελεί ψυχρολουσία για όλα αυτά τα γιουσουφάκια, για αυτόν τον συρφετό.

Ο Λαός δεν κάνει λάθος είναι εξαγριωμένος με τους Υποκριτές , με τους γυμνούς Βασιλιάδες των κεντροδεξιών πολιτικών ελίτ. που έφεραν την χώρα στην απόλυτη ανυποληψία. Και είναι Έλληνες πατριώτες αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ στον χτεσινό δημοψήφισμα και τα όσο κιαν σκούζουν οι κύκλοι της αντίδρασης και οι παράγκες ψευτο-πατριωσύνης.

 Και δεν είναι Δούρειοι Ίπποι, η Αριστερά ποτέ δεν είχε Δούρειους Ίππους, η Αριστερά πάντα αντιμετώπιζε τους Κέντρο-Δεξιούς Πεμπτοφαλαγγίτες που τα διαπλεκόμουνα μέσα ενημέρωσης και οι Οικονομικοί χατζατζάρηδες εξέθρεψαν και εκκόλαπταν καλούνται δε να  κρατήσουν τις γραφές και τις βουλές τους ως παράσημα υποταγής θα τους χρειαστούν όταν κληθούν να δικαιολογήσουν τα δρώμενα τους στα αφεντικά τους.

Την Ιστορία μας δεν μπορούν αν την αλλοιώσουν έχει γραφεί με το Κόκκινο αίμα της θυσίας στον αγώνα για το δίκηο και πάντα την έγραψαν οι ξυπόλυτοι οι ρακένδυτοι, οι εξαθλιωμένοι, οι "αλήτες" και οχι οι βολεμένοι και οι βουτυρό- αναθρεμένοι..

Τούτη η μικρή γωνιά ενημέρωσης θα συνεχίσει τον αγώνα , γιατί είναι αγώνας για το δίκηο κι την αλήθεια ως έκαμε πάντα .Γιατί Αριστερό δεν σε κάνει η σχέση με τα αριστερά κόμματα αλλά η σχέση με το δίκηο και την αλήθεια η οποία και δεν είναι επιλεκτική αλλά στάση και σχέση ζωής . Γιατί πάντα θα ισχύει το  "Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια" και η αλήθεια δεν παζαρεύεται και δεν εξαργυρώνεται ως πιστεύουν οι αρχοντοχωριάτες και τα πουπουλένια ανδρείκελα τους 

 Γιατί ο καθείς μας πρέπει να κάνει το καθήκον του ως Έλληνας πολίτης , το καθήκον που του αναλογεί, ένα καθήκον που έρχεται από πολύ μακριά και θα πάγει ακόμα πολύ μακριά. Ενα καθήκον που μας παραδόθηκε για να το παραδώσουμε και που κατακτήθηκε με αγώνας ζωής , με πόνο, αίμα και δάκρυα.Ενα καθήκον που δεν μας χαρίστηκε αλλα που κατακτήθηκε  με το αίμα (ΚΑΙ) χιλιάδων Αριστερών συντρόφων , ΑΙΜΑ χυμένο σε κάθε γωνιά της χώρας μας .Αυτός είναι ο Δημοκρατισμός Πατριωτισμός παρακαταθήκη του Ελληνικού Πολιτισμού, Ιστορική κατάχτηση της Αριστεράς. Διπλό Καθήκον ως Ελληνας και ως Αριστερός και διπλή  δικαίωση ( ΚΑΙ) για τον Ακρίτα όσο κιαν πονά και ενοχλεί