12 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΤHΣ Κ. Τ. ΜΑΚΦΑΡΛΑΝΤ - FOX NEWS Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απειλή

Η Γαλλία έχει μεγάλο πρόβλημα. Και η Βρετανία. Αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη. Και η Αμερική. Το πρόβλημα είναι οι πολλές χιλιάδες νέοι, γεννημένοι στη Δύση εξτρεμιστές ισλαμιστές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να πολεμήσουν για το ISIS στη Συρία και στο Ιράκ ή την Αλ Κάιντα της Υεμένης και του Πακιστάν, και να επιστρέψουν για να σκοτώσουν.Μπορεί οι δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι να έλαβαν τέλος, αλλά σήμαναν την αρχή ενός πολέμου. Υπάρχουν μεγάλες συνοικίες στα παρισινά προάστια που είναι απαγορευμένες ζώνες για τους μη μουσουλμάνους. Υπάρχουν παρόμοιες περιοχές σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Είναι μικροκράτη εντός των κρατών, που διέπονται από το νόμο της Σαρίας δικαίου.
Υπάρχει μαζική ανεργία και μεγάλη δυσαρέσκεια. Νέοι μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι για στρατολόγηση σε έναν πόλεμο εναντίον των ανθρώπων που τους καταπιέζουν και προσβάλλουν τη θρησκεία τους. Στρατολογούνται μέσω Διαδικτύου ή στις γειτονιές τους ή στα τζαμιά τους και στέλνονται στη Μέση Ανατολή για να κάνουν ιερό πόλεμο. Ταξιδεύουν ελεύθερα σε όλη την Ευρώπη και την Τουρκία, και στη συνέχεια διασχίζουν, απαρατήρητοι, τα σύνορα με τη Συρία ή το Ιράκ. Το ISIS τούς εκπαιδεύει στο να χρησιμοποιούν εξελιγμένα όπλα, να παγιδεύουν αυτοκίνητα και να κάνουν σχέδια επιθέσεων και στη συνέχεια τους στέλνει πίσω.

Εχουν ξεκινήσει ανταρτοπόλεμο εναντίον μας στις γειτονιές μας. Οι ηγέτες μας επιμένουν ότι αυτές είναι εγκληματικές πράξεις και όχι πράξεις πολέμου. Είναι ένας πόλεμος που μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά μόνο αν εμείς στη Δύση λογικευτούμε και δούμε ποιοι είναι στα αλήθεια: ισλαμιστές εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να πολεμήσουν και να σκοτώσουν στο όνομα της θρησκείας τους.

Βγάλτε τις χειροπέδες της πολιτικής ορθότητας από τις υπηρεσίες πληροφοριών και την επιβολή του νόμου. Χρησιμοποιήστε νέες τεχνικές εξεύρεσης και ανάλυσης δεδομένων που μπορούν να εντοπίσουν τους τρομοκράτες πριν διαπράξουν δολοφονίες.
ethnos.gr