04 Νοεμβρίου 2014

Ο Ναμί συμμετέχει σε συνέδριο για την ενέργεια στο Τελ - Αβίβ Τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρονται στο περιεχόμενο των επαφών του


Του Νίκου Στέλγια -Στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Ισραήλ καθώς και ο Σύμβουλος για Θέματα Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση του Τελ Αβίβ έρχεται να αφήσει την σφραγίδα της στο Κυπριακό και στις εξελίξεις στην ΑΟΖ. Ο «Υπουργός Εξωτερικών», Οζντίλ Ναμί συμμετέχει σε ένα σημαντικό συνέδριο, στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ναμί συμμετέχει στο «Συνέδριο Ενέργειας και Εμπορίου 2014», το οποίο πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ. Το «Μπαϊράκ» υπογραμμίζει την σημασία του συνεδρίου και υπενθυμίζει ότι σε αυτό λαμβάνουν μέρος ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Ισραήλ καθώς και ο Σύμβουλος για Θέματα Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ.

Πριν από λίγη ώρα, ο κ. Ναμί πραγματοποίησε μια ομιλία στο συνέδριο. Ο «Υπουργός Εξωτερικών» θα αναχωρήσει από το Τελ Αβίβ αύριο. Τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρονται στο περιεχόμενο των επαφών και συναντήσεων του κ. Ναμί. 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΠΡΟΥ