09 Απριλίου 2014

Μόνο ο Μπαλτάκος δε φταίει στην απίστευτη ιστορία με τον Κασιδιάρη (Σχόλιο)

http://www.aixmi.gr/wp-content/themes/aixmi2/timthumb.php?src=http://www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2014/04/baltakos_2.jpg&h=260&w=660&zc=1&q=100
http://www.aixmi.gr/ Απο την υποκλαπείσα συζήτηση Μπαλτάκου - Κασιδιάρη επιβεβαιώθηκε πλήρως πως οι ιστορικοί  δεσμοί Ακροδεξιάς-Σκληροπυρηνικής Δεξιάς και Νεοφασιστικού κινήματος παραμένουν ισχυροί και στις μέρες μας. Το ύφος του πολιτικού διαλόγου , η φρασεολογία ,  η ευγένεια των δύο πνευματικών άοπλων συνομιλητών δεν πρέπει να μας ξενίζει. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά σε υπερπατριώτες που τρέφουν αντικομουνιστικό μένος και οι οποίοι εργολαβικά έχουν αναλάβει το έργο του επαναπατρισμού των όσων κινούνται στα Δεξιά  της Ν.Δ.

Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί πως η χρήση εμφυλιακών και μετεμφυλιακών συνδρόμων το μόνο που αναπαράγει είναι περιχαρακώσεις, ιδεοληψίες και ψευδεπίγραφες διαχωριστικές γραμμές στην βάση διχαστικών λογικών. Δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της υποκρισίας τους πιστεύοντας ότι η χρήση υπερπατριωτικών κορώνων θα τους επέτρεπε να κρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.Η πραγματική τους πρόθεση είναι η πολιτική  τους επιβίωση , την οποία διασφαλίζει η αγκίστρωση στο "ένδοξο" χτές. Φυσικά το ένδοξο χτες προέρχεται απο μια Ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους , παραβιάζοντας κάθε αρχή της επιστήμης αυτής αλλά και παραχαράσσοντας την.

Οσοι με τρόπο ιταμό και προκλητικό προβάλλουν την αναγκαιότητα της δεξιάς στροφής με εναγκαλισμό του νεοναζιστικού μορφώματος της Χ.Α. με την ενσωμάτωση ακροδεξιών στοιχείων ουσιαστικά προβάλλουν την αγωνία τους για το πολιτικό τους μέλλον .Επένδυσαν πολιτικά στο μακιαβελικό δόγμα «ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι, λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι».Δυστυχώς για αυτούς οι εξελίξεις τους ξεπέρασαν.Δεν αξίζει αυτός ο τόπος τέτοιους πολιτικούς άντρες ούτε την μιζέρια και την καχεκτικότητα που κουβαλούν σαν την ψείρα στο γιακά τους.

Η χώρα μας έχει ανάγκη (και) μιας Δεξιάς Παράταξης, η οποία θα μπορεί να κάνει συμμαχίες στρατηγικής σημασίας με το Φιλελεύθερο Κέντρο , είτε να συνάψει στρατηγική συνεργασία με τμήμα της Κεντροαριστεράς και σε κάθε περίπτωση αυτές οι συναινέσεις να περνούν και να διαπερνούν τον κοινωνικό ιστό.Εχει ανάγκη οι αξίες του Δημοκρατικού Πατριωτισμού να  δέσουν  με συγκεκριμένη πρόταση εξουσίας για τη διακυβέρνηση της χώρας.Εχει ανάγκη απο σαφείς απαντήσεις απέναντι στα αδυσώπητα κοινωνικά προβλήματα  με λογικές ευθύνης.Δεν έχει καμιά ανάγκη απ οτην πολιτική ευγένεια των πνευματικά άοπλων όπου και αν κινούνται όπως κι αν λέγονται .Η Αξιοπιστία ποτέ δεν προέκυψε από αμφίθυμη στάση