24 Ιουνίου 2014

Η Κύπρος, «αστέρι στο μουσουλμανικό γόνιμο μισοφέγγαρο»! -

http://www.sigmalive.com/application/cache/default/images/apopsis/137x185/apopsis_default_Savvas_Iakovides1.jpgΣάββας Ιακωβίδης   Όσα με πρωτοφανή αγριότητα και βαρβαρότητα επιχειρούνται και συντελούνται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» (ISIS) αφορούν και ενδέχεται να επηρεάσουν και την Κύπρο. Οι τζιχαντιστές του ISIS, φανατικοί σουνίτες, ήδη έχουν καταλάβει σημαντικές πόλεις του Ιράκ. Αρχηγός του ISIS είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι άριστα μορφωμένος με πτυχία στις ισλαμικές σπουδές, την ποίηση, την ιστορία και τη γενεαλογία.Οι επιχειρήσεις της τρομοκρατικής οργάνωσής του στηρίζονται στον τρόμο, στις συνοπτικές εκτελέσεις σιιτών και χριστιανών και στην εκμετάλλευση της οργής των σουνιτών κατά της παραγνώρισής τους από την σιιτική κεντρική κυβέρνηση του Ιράκ. Επίσης αξιοποιεί το παλιό μίσος φυλών που πρόσκεινται στον τέως αιμοσταγή δικτάτορα της χώρας, Σάνταμ Χουσέιν. Στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι η εγκαθίδρυση ενός θεοκρατικού ισλαμικού κράτους που θα στηρίζεται στο Κοράνι και στη Σαρία.


Η ονομασία της οργάνωσης αυτής είναι: «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ευρύτερης Συρίας». Με το τελευταίο δεν εννοείται απλώς η Συρία αλλά ολόκληρη η Μέση Ανατολή. Η Συρία έχει σύνορα με την Τουρκία, το Ιράκ και την Ιορδανία. Οι αδίστακτοι τζιχαντιστές της ISIS εννοούν να περιλάβουν στα σχέδιά τους και αυτές τις χώρες. Ήδη, η οργάνωση προειδοποιεί ότι θα φτάσει μέχρι την Κωνσταντινούπολη! Στην αντίληψη της πλειοψηφίας των Αράβων ισχύουν δύο δεδομένα.

Πρώτον, απορρίπτουν την περιώνυμη μυστική συμφωνία Σάικς-Πικό, του Μαϊου 1916, διά της οποίας αυθαίρετα για τους λαούς της περιοχής αλλά σύμφωνα με τα συμφέροντα των Αγγλογάλλων, χαράχτηκαν τα σύνορα των σημερινών χωρών. Δεύτερον, όταν οι Άραβες αναφέρονται στην Ευρύτερη Συρία πολλοί συμπεριλαμβάνουν και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, οι οποίες, από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη σχηματίζουν το λεγόμενο «γόνιμο μισοφέγγαρο», που αποτελεί το σύμβολο των μουσουλμάνων από το Μαρόκο μέχρι την Τουρκία.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι, αρκετοί μουσουλμάνοι θεωρούν την Κύπρο ως το λαμπερό αστέρι δίπλα στο «γόνιμο μισοφέγγαρο». Πρέπει να ανησυχούμε; Κατά την άποψή μας, ναι. Πρόσφατα, ο κατ’ εξοχήν γνώστης του εγκλήματος του εποικισμού, Γ. Μάτσης, προειδοποίησε για τους δημογραφικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο κυπριακός Ελληνισμός εξαιτίας κυρίως των Τούρκων εποίκων. Ας ληφθούν σοβαρά υπόψη τα εξής: Η Τουρκία και όλες οι χώρες της Μέσης Ανατολής είναι μουσουλμανικές.

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS εκμεταλλεύεται τη θρησκεία για να εξολοθρεύει όσους μπαίνουν εμπόδιο στη δημιουργία ενός σκοτεινού και φανατικού ισλαμικού κράτους. Ο αρχηγός της σχεδιάζει να αλλάξει το χάρτη της Μέσης Ανατολής όπου θα κυριαρχεί το Κοράνι και η Σαρία. Ήδη προκαλεί τρόμο σε όλα τα καθεστώτα της περιοχής και ειδικά στο Ιράν, που δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον «μεγάλο σατανά», τις ΗΠΑ, για να ανακόψουν την προέλαση της οργάνωσης.

Πριν από 50 περίπου χρόνια, ο τότε υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας (επί κυβέρνησης Ντε Γκωλλ), Αντρέ Μαλρώ, είχε προφητέψει πως ο επόμενος πόλεμος θα είναι πόλεμος θρησκειών. Ο Αμερικανός καθηγητής, Σ. Χάντινγκτον, υποστηρίζει ότι θα είναι πόλεμος πολιτισμών. Οι νέες δραματικές εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, για τις οποίες φέρουν εγκληματικές ευθύνες, παλαιότερα οι Άγγλοι και οι Γάλλοι, και σήμερα οι Αμερικανοί, οδηγούν στην πρόβλεψη ότι δεν αποκλείεται να έχουμε έναν πόλεμο θρησκειών.

Ένας νέος φανατικός και αιμοσταγής χαλίφης αναδύεται και διεκδικεί ρόλο ενός σύγχρονου Μωάμεθ και, διά πυρός και αίματος, επιχειρεί να επιβάλει τον ισλαμικό σκοταδισμό. Η ιστορία θα επαναληφθεί υπό μορφή μιας νέας θρησκευτικής τραγωδίας;