01 Οκτωβρίου 2013

Πολύ κοντά σε γιάφκες με όπλα της Χρυσής Αυγής η Αντιτρομοκρατική-Σε 3 περιοχές οι έρευνες


opla2Πολύ κοντά στην ανακάλυψη γιάφκας με παράνομο βαρύ οπλισμό με τον οποίο εξοπλίζονταν και εκπαιδεύονταν ακόμα και σε τακτικές μάχης εντός κατοικημένων περιοχών, της ΧΑ, βρίσκονται οι αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την ανακάλυψη τουλάχιστον μίας γιάφκας με βαρύ οπλισμό που διέθεταν στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές πλέον έχουν εντοπίσει τις περιοχές στις οποίες θεωρείραι ότι υπάρχουν τα οπλοστάσια τα οποία είχαν στη διάθεσή τους οι χρυσαυγίτες και τις χτενίζουν κυριολεκτικά, ώστε να ανακαλύψουν και το απαραίτητο αυτόστοιχείο που θα δέσει οριστικά την παρακρατική και εγκληματική δομή και δράση της οργάνωσης.

Οι περιοχές τις οποίες ερευνούν πυρετωδώς τις τελευταίες ώρες κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται εντός της Αττικής και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν περιοριστεί σε τρία σημεία εντός του νομού.

Φαίνεται μάλιστα ότι οι αρχές εκτιμούν ότι η ανακάλυψη γιάφκας με παράνομο οπλισμό δεν θα αποτελέσει απλώς ένα ακόμα ενοχοποιητικό στοιχείο για το πραγματικό ” ύφος ” και τους σκοπούς της οργάνωσης, αλλά περιμένουν και κάτι περισσότερο. ‘Ισως και αποτυπώματα οι βαλλιστικά τεστ, που θα συνδέσουν άμεσα, υπό κατηγορία πρόσωπα της Χρυσής Αυγής με παραστρατιωτικό εξοπλισμό και εκπαίδευση.

Είναι ήδη γνωστό ότι η ασφάλεια και η αντιτρομοκρατική διέθετε από καιρό πληροφορίες και από ξένες πηγές, για παράνομη εισαγωγή και τροφοδοσία με βαρύ οπλισμό, της οργάνωσης, με πύλες εισόδου στα μεγάλα λιμάνια της χώρας και τρόπο εισόδου “νόμιμα” κοντέινερς με εμπορεύματα.
http://7imeres.gr/