19 Σεπτεμβρίου 2013

Επικοινωνιακή αντεπίθεση της ΝΔ


http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/09/megaro-maximou.jpg
ΑntinewsΗ Επικοινωνιακή αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε απο χτές με την στάση του Κου Χρύσανθου Λαζαρίδη. Δυστυχώς για μαι ακόμη φορά πολιτικοί παλαιάς κοπής εντός της Ν.Δ. δεν αντελήφθησαν την κρισιμότητα των στιγμών και αντί να σιωπήσουν προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να αποδομήσουν την ηγετική ομάδα της Ν.Δ.Η πολιτική γραμμή  "αυτόν τον Τσίπρα τον πάω"  της καραμανλικής Δεξιάς  συναντά την θέση Κουβέλη- η οποία σιωπηρά ενισχύεται απο εφήμερους αντιμνημονιακούς-  περί δημοκρατικής εκτροπής γιατί αυτό συνιστά η θέση του περί αλλαγής Πρωθυπουργού.


Η Θεωρεία των δύο άκρων έχει δοκιμαστεί στον Ελλαδικό χώρο απο την Αγγλική διπλωματία και έχει κριθεί  ως απόλυτα πετυχημένη.Κατά συνέπεια δεν είναι ευφυολόγημα και είναι γνωστό πως και η Ακροδεξιά και η Ακροαριστερά εδω και δεκαετίες βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία καθοδηγούνται απο κοινό κέντρο αποφάσεων και οι διαμετρικά φαινομενικά αντίθετες πορείες τους συναντώνται σε ένα κομβικό σημείο.Αυτό είναι η κατακρήμνιση της κοινωνικής συνοχής βασικός παράγοντας για να είναι ο πολιτικός κόσμος αιχμάλωτος ξένων σχεδιασμών.

 Οπως ο ΣΥΡΙΖΑ ορθά κατηγορεί την Ν.Δ. ότι αυτή  δεν αποκόπτει τον ομφάλιο λώρο  που την συνδέει με την Χ.Α.  έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά , πολιτικά στηρίζει και υποστηρίζει την ακροαριστερά.Μια ακροαριστερά  η οποία δρα και παραστρατιωτικά και παρακρατικά και με πράξεις  που διώκονται απο τον Ποινικό Κώδικα.Καθαρά και τίμια αν με τρόπο εμφατικό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκόψει τους δεσμούς του με την Ακροαριστερά σε όλα τα επίπεδα τότε δεν δύναται να θεωρείται ως κόμμα  μέρος του συνταγματικού τόξου.

Η Ηθική ευθύνη στην οποία εκτροπή βαρύνει τον πολιτικό χώρο- και μονο- που την προκαλεί και αυτό ας το καταλάβει η ΔΗΜΑΡ του Κου Κουβέλη η οποία ανεμίζει την σημαία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη. ως την ατραπό της διασφάλισης της Δημοκρατικής Νομιμότητας..Ηθική ευθύνη συνιστά και η συγκεκριμένη ή έμμεση οδηγία για πράξεις βίας σε βάρος προσώπων που ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο.΄Αυτό ας το έχουν κατά νού όσοι έσπευσαν επικοινωνιακά να ισοσκελίσουν- με το να καταστούν θύματα βίαιων έκνομων δράσεων- το πολιτικό  ολίσθημα τους, ολίσθημα ποινικά και ηθικά κολάσιμο.