09 Αυγούστου 2013

H UNOPS υλοποιεί το δόγμα Κίσινγκερ

http://www.ekurd.net/mismas/articles/misc2013/8/turkey4752.jpg
Δεν είναι δυνατόν να αφήνονται οι ξένοι να διαβρώνουν τη νέα γενιά χωρίς αντίδραση και αντίσταση…
«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι΄ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκαστεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε τη δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας».



Η πιο πάνω δήλωση αποδίδεται στον Χένρι Κίσινγκερ, πρώην ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έναν από τους κακούς δαίμονες του Ελληνισμού και γενικά όλων των μικρών λαών, που αγωνίστηκαν κατά καιρούς για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους και υποστηρικτή της θυσίας λαών και πολιτισμών στον βωμό της εξυπηρέτησης των αμερικανικών συμφερόντων και όχι μόνον. Τελευταία, από κάποιους, που προφανώς δεν θέλουν να πιστέψουν οι Έλληνες ότι ο πολιτισμός, η γλώσσα και η ιστορία τους είναι τα πιο ισχυρά τους όπλα, η δήλωση αυτή αμφισβητήθηκε. Λοιδόρησαν μάλιστα αυτούς που επικαλούνται τη δήλωση του Κίσινγκερ και τη χαρακτήρισαν «αστικό μύθο».
Αυτοί είναι δούρειοι ίπποι του Ελληνισμού. Είναι τα άτομα ή ομάδες, που ξεπούλησαν την ψυχή και τη συνείδησή τους σ΄αυτούς που θέλουν τον Ελληνισμό γονατισμένο και υποδουλωμένο. Αυτοί είναι οι δωσίλογοι και προδότες του έθνους των Ελλήνων που για μερικά αργύρια ξεπουλούν πατρίδες. Ποια καλύτερη απόδειξη υπάρχει ότι η δήλωση του Κίσινγκρ, είτε έγινε είτε όχι, έχει μετουσιωθεί σε πολιτική, η οποία εφαρμόζεται κατά γράμμα στην περίπτωση της Κύπρου; Στην Κύπρο υλοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες η προσπάθεια να μειωθεί αριθμητικά ο Ελληνισμός, να απομακρυνθεί από τις ρίζες του, να λησμονήσει την ιστορία του, να ενοχοποιηθεί η καταγωγή του και βεβαίως να παραποιηθεί η ελληνική του γλώσσα και να αντικατασταθεί από ένα μόρφωμα, που βαφτίστηκε ήδη από κάποιους ως «κυπριακή γλώσσα».
Έτσι θα καταντήσουμε βορά στα οποιαδήποτε αδηφάγα σαγόνια για να μας «δηλητηριάσουν» και να μας κατασπαράξουν. Ο «πόλεμος» εναντίον αυτού του εχθρού, που είναι εξίσου απειλητικός με τον ένοπλο «Αττίλα», είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ύπαρξης και δράσης του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης. Όσον αφορά στο εθνικό μας πρόβλημα, πάγια επιδίωξη και στόχος των κύκλων αυτών είναι να καταστεί πεποίθηση των Ελληνοκυπρίων ότι τα τετελεσμένα της Τουρκικής Εισβολής είναι αδύνατο να ανατραπούν. Αυτό θα επιτευχθεί, εάν ο Κυπριακός Ελληνισμός νιώσει αδύναμος να αγωνιστεί και εάν δηλητηριαστούν οι νεότερες γενιές, έτσι ώστε να αυτοενοχοποιηθούν, δηλαδή να ενοχοποιηθεί ο πόθος για ελευθερία και η πίστη στην Ελλάδα και τα ελληνικά ιδεώδη.
Στην ισοπέδωση και στην επικράτηση της υποβαλλόμενης άποψης, ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι δήθεν δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, συμβάλλει η λεγόμενη «επαναπροσέγγιση», που δεν είναι τίποτε άλλο από την υλοποίηση του δόγματος Κίσινγκερ. Δυστυχώς, αυτό το δόγμα υλοποιείται από φορείς, που θα έπρεπε να είναι οι θεματοφύλακες του διεθνούς δικαίου, όπως η UNOPS. Αυτό το παρακλάδι των Ηνωμένων Εθνών, που τόσο πολύ προσπάθησε, με ανήθικους και αντιδεοντολογικούς τρόπους, να επιβάλει στον Κυπριακό Ελληνισμό το διχοτομικό και φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, επανήλθε και οργανώνει ξανά συγκεντρώσεις Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων νέων, υπό τη μορφή δήθεν κατασκηνώσεων, με στόχο όλα αυτά που καταγράψαμε πιο πάνω.
Η αισχρότητα της UNOPS φτάνει στο σημείο να μεταφέρει τα Ελληνόπουλα και στις κατεχόμενες περιοχές, για να «φιλοξενηθούν» από τους Τουρκοκύπριους στις σφετερισμένες περιουσίες και τα σπίτια των προγόνων τους. Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης ερωτά την Κυβέρνηση αν γνωρίζει μέσω ποιων φορέων οργανώνει η UNOPS αυτές τις ύποπτες εκδηλώσεις. Μέσω του Υπουργείου Παιδείας; Μέσω συνδέσμων γονέων; Μέσω κομμάτων; Το Υπουργείο Παιδείας καλείται να διερευνήσει, αν δεν γνωρίζει, και να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις. Το Κίνημά μας καλεί την Εκκλησία της Κύπρου να παρέμβει και να ζητήσει εξηγήσεις γι΄ αυτά που τεκταίνονται. Δεν είναι δυνατόν να αφήνονται οι ξένοι να διαβρώνουν τη νέα γενιά χωρίς αντίδραση και αντίσταση. Πραγματική ή όχι η δήλωση Κίσινγκερ, η τρομοκρατική διαπίστωση παραμένει: Τα σχέδια διάβρωσης της Ελληνικότητάς μας υλοποιούνται συστηματικά.
Εμείς δεν θα μείνουμε απαθείς παρατηρητές.

ΚΡΙΝΟΣ Ζ. ΜΑΚΡΙΔΗΣΠρόεδρος Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου