15 Αυγούστου 2013

Αυτή Είναι η Ελλάδα

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=651245&v=0&q=80&w=300&h=225
Έγκλημα του Μνημονίου κατά πολλούς καθώς ο νεαρός 19χρονος φέρεται να είπε "Είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση". Έγκλημα της Κυβέρνησης του Μνημονίου κατά πολλούς καθώς οι δύο Υπάλληλοι φέρεται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους να ξεπέρασαν τα όρια της Νομιμότητας.Έγκλημα κατά της Νομιμότητας έσπευσαν τρανές πένες να καταθέσουν καθώς δεν είμαστε Νόμιμοι ως πολίτες κατά συνέπεια δεν μπορούμε να λάβουμε θέση υπέρ όσων επιχαίρουν  την στάση των  δύο Υπαλλήλων.Έγκλημα ρατσισμού κατά πολλούς γιατί ο Νόμος εφαρμόζεται μόνο στους Έλληνες Πολίτες και όχι στους Μετανάστες ή λαθρομετανάστες.


Στην Αμερικανική πολιτική έχει ορισθεί ως δόγμα η θέση του Ρόμπερτ Γκέιτς,  ως την διατύπωσε ως Υπουργός Άμυνας "Κάθε μέρα, κάποιος κάπου στον κρατικό μηχανισμό κάνει κάποιο μεγάλο λάθος, το οποίο εν συνεχεία θα μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον Λευκό Οίκο

."Επειδή αυτή είναι η Ελλάδα λοιπόν ας καταλάβουμε στον τόπο που ο Πολιτισμός του Καθιέρωσε την έννοια της Λογική και της έδωσε θεμελιώδη θέση πώς ο Νεαρός 19χρονος  θα προσέφερε τα μέγιστα στην κοινωνία του αν ανέφερε με την είσοδο του πως δεν διέθετε το χρηματικό αντίτιμο του εισιτήριου, αν υπάκουε στα όσα ο Νόμος Επιβάλλει .

Ταυτόχρονα οι δύο Υπάλληλοι  θα προσέφεραν τα μέγιστα στην Ελληνική κοινωνία  αν δεν λειτουργούσαν με την αλαζονεία που γεννά η ελέω θεού άσκηση εξουσίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος ως και ολάκερη η Ελληνική Κοινωνία θα έπρεπε να σωπάσει και να βουβαθεί γιατί για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως ότι σπέρνεις θερίζεις.