27 Ιουνίου 2013

Προς ΝΔ και λοιπούς. Ωρα για MEGAλες αλήθειες

d7152786af1b701b29eee27a921582a0_XL

Ο Σαλί Μπερίσα ανακοίνωσε ότι κλείνει ο πολιτικός του κύκλος

Τον τελευταίο καιρό, και όχι μόνο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, στην Ελλάδα υπήρχαν συγκεκριμένα κέντρα και άνθρωποι πολέμιοι της Ομόνοιας και συκοφάντες οι όποιοι θεωρούσαν ότι η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ τελείωσε και η ανερχόμενη δύναμη είναι το MEGA.Συγκεκριμένα ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της ΝΔ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ του, η συντριπτική πλειοψηφία της ΝΕΒ κλπ. Οι συγκεκριμένοι φορείς είτε από αφέλεια είτε από σκοπιμότητα παρέσυραν το κόμμα της ΝΔ σε μια τραγική για τα εθνικά συμφέροντα στάση.
Οι αποδεκτές της προπαγάνδας των συγκεκριμένων κυριών ήταν ο κ. Χρήστος Γιάνναρης Γραμματέας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος πρώην Τομεάρχης Εξωτερικών και σημερινός υπουργός Πολιτισμού, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο νυν γραμματέας Μανώλης Κεφαλογιάννης κλπ., με αποτέλεσμα τα στελέχη αυτά της Νέας Δημοκρατίας να κρατήσουν για την κοινή γνώμη ίσια απόσταση από τα δυο κόμματα και για τους γνωρίζοντες, καθαρά στάση υπέρ του MEGA.
Ασφαλώς και δεν πιστεύουμε ότι τα στελέχη και οι υπουργοί της ΝΔ έχουν μειωμένοι εθνική ευαισθησία απλώς είναι κοινοί ψηφοθήρες. Αγνόησαν εντελώς το εθνικό συμφέρον και την εθνική στρατηγική, και ταυτίστηκαν με τους εκλεκτούς τους βορειοηπειρώτες νομίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι διαθέτουν ψήφους βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα.
Ας δούμε πόσους ψήφους πήραν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στα χωριά τους και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πόσους ψήφους θα φέρουν στους κ. Παναγιωτόπουλο, Λυκουρέντζο, Κεφαλογιάννη. Παραθέτουμε επίσης τον αριθμό εγγεγραμμένων καθώς και τον αριθμό ψηφισάντων για να καταλάβετε ποια είναι η επιρροή τους και η δύναμή τους για να κατεβάσουν κόσμο από την Ελλάδα στην Αλβανία για να ψηφίσουν.
Ο κ. Γεώργιος Κόττης στην Επαρχία Παγωνίου με εγγεγραμμένους 2698 ψηφοφόρους πήρε μόνο 38 ψήφους για το MEGA.
Ο κύριος Χαράλαμπος Καραθάνος κατάγεται από το Λαζάτι της Επαρχίας Λιβαδειάς και η μητέρα του από την Δερβιτσάνη. Στην Επαρχία Λιβαδειάς από 8561 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 1741 και το MEGA έλαβε 189 ψήφους, ενώ στο χωριό του το Λαζάτι πήρε μόλις 7 ψήφους. Στην Επαρχία Κάτω Δρόπολης σε 7997 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους ψήφισαν οι 3194 και το MEGA έλαβε 52 ψήφους. Στην Δερβιτσάνη που είναι και το χωριό της μητέρας του, το MEGA πήρε μηδέν ψήφους. Απ’ την επαρχία Λιβαδειάς κατάγεται και ο πρόεδρος της ΝΕΒ Θεοφάνης Καλυβιώτης καθώς και ο Κώστας Ζαφειράτης, στέλεχος του Τομέα Βορειοηπειρωτών, η επιρροή των οποίων στην περιοχή είναι μηδαμινή, αυτό αποδείχτηκε κι από τα αποτελέσματα του MEGA.
Ο κ. Καραθάνος δικαιολογείται γιατί αν και κατάγεται απ’ τις προαναφερθείσες περιοχές, ασχολήθηκε πάρα πολύ με την Χιμάρα όπου και περιόδευε την Κυριακή των εκλογών, όπου αυτός μαζί με με τον υποψήφιο του MEGA Αλέξανδρο Γκούμα τα στελέχη του MEGA, Κολίλα, Ανδρούτσο και Γκέζο πήραν στους 11.023 εγγεγραμμένους και 3588 ψηφίσαντες μόλις 43 ψήφους.
Στην Επαρχία Δίβρης σε 5438 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 1302 και το MEGA έλαβε 244 ψήφους.
Απ’ την συγκεκριμένη επαρχία κατάγονται οι Παναγιώτης Λέζος (Λεσινίτσα) στέλεχος του Τομέα Βορειοηπειρωτών και εμπνευστής της πολιτικής αυτής, η Ελένη Δήμου (Θεολόγο) αντιπρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, Νίκος Κούρης (Δίβρη) υποψήφιος βουλευτής του MEGA, Πέτρος Μπερέτης (Δίβρη) ηγετικό στέλεχος του MEGA, Γιάννης Παναγιώτου (Μάλτσιανη) στέλεχος του MEGA, Γιώργος Τρίχας Γραμματέας Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και στέλεχος του MEGA.
Η συγκεκριμένη ομάδα με αβάσιμες συκοφαντίες εναντίων του Μπολάνου έδωσε το έναυσμα στις αλβανικές υπηρεσίες με διαφορές μεθοδεύσεις να κλέψουν τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ενώ στην συνέχεια δημιούργησαν μια ψευδή εικόνα στην Ελληνική και την Βορειοηπειρωτική κοινή γνώμη για την ήττα του. Άλλωστε αν συγκρίνει κάνεις τον αριθμό ψηφισάντων στις δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2011 (3840) και στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2013 (3500) στην Χιμάρα, θα καταλάβει πόσους ψήφους ρίξανε στις κάλπες οι αλβανοί με την μέθοδο του διπλοψηφίσματος. Για το θέμα αυτό όμως θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικό άρθρο.
Σύμφωνα με στοιχειά που διαθέτει εδώ και καιρό η Aftonomi.gr ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της ΝΔ παραμονές των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία, είχε στείλει Βορειοηπειρώτες μη καταγόμενους από την Χιμάρα αλλά με συγγενικές σχέσεις στην περιοχή με την εντολή ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από Μπολάνο.
Σε ότι αφορά τον Καραθάνο η βοήθεια προς τον Γκόρο είναι αδιαμφισβήτητη αφού με κάθε ευκαιρία πασχίζει να τον παρουσιάσει ως Έλληνα ενώ ο ίδιος δηλώνει Αλβανός (δείτε το σχετικό βίντεο), ταυτόχρονα, οι κολλητοί του Καραθάνου στην Χιμάρα είναι χρηματοδότες και στελέχη του Γκόρου στην περιοχή καθώς και υπάλληλοι του δημαρχείου. Αυτό φάνηκε περίτρανα την Κυριακή των εκλογών όπου ο Καραθάνος είχε επισκεφτεί την Χιμάρα και ο Γκόρος και οι συνεργάτες του δεν ξεκολλούσαν από δίπλα του.
Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας με το κόμμα σας μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, να το καταστρέψετε όπως το έχετε ήδη καταστρέψει, με την Βόρειο Ήπειρο όμως είναι κρίμα να ασχολείστε όταν δεν έχετε διάθεση. Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλό, τουλάχιστον μην κάνετε κακό.
http://aftonomi.gr/apopseis/item/2311-pros-nd-kai-loipous-ora-gia-megales-alitheies.html
http://www.deropoli.com/?p=13029