09 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ O ψευτομουφτής Κομοτηνής σε δεύτερο ρόλο πρόεδρος της άτυπης Συμβουλευτικής


Απροθυμία να διεκδικήσουν ρόλους ενώ απουσίαζαν οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές Ο προβληματισμός, η αδιαφορία, αλλά και η έντονη δυσαρέσκεια στην προηγούμενη διοίκηση της άτυπης συμβουλευτικής επιτροπής, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο έκτακτο συμβούλιο της Δευτέρας, στο γνωστό εντευκτήριο της νεολαίας. Η εντολή ήταν σαφής από το προξενείο για την απομάκρυνση του πρώην προέδρου Καδή Ισμέτ, που θεωρήθηκε ακατάλληλος για το ρόλο όπως μας εκμυστηρεύονται μειονοτικοί και νέος πρόεδρος  αναλαμβάνει ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπράμ Σερήφ.
Ο ίδιος φιλοδοξεί να ανεβάσει του τόνους της αντιπαράθεσης στο επίμαχο ζήτημα των ιεροδιδασκάλων, με στόχο να μην εφαρμοστεί  από την ελληνική πολιτεία.
Τον πόνο του όμως δεν συμμερίστηκαν οι εν ενεργεία  βουλευτές που απουσίαζαν από την συνεδρίαση, γιατί ήδη βλέπουν ότι ο θεσμός της συμβουλευτικής έχει υποβαθμιστεί τελευταία σε μεγάλο βαθμό. Περίπου 40 άτομα έδωσαν το παρόν στην στημένη διαδικασία εκλογής με προειλημμένη απόφαση της υψηλής πύλης.Το κενό αυτό όμως βρήκαν ευκαιρία να το καλύψουν ο πολιτευτής Ιλχάν Αχμέτ και ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη που εξελέγησαν ως αντιπρόεδροι όπως και ο Μουσταφάογλου Μπεκήρ αντιπρόεδρος από τον Έβρο. Δεν υπήρχαν ισχυρές παρουσίες και ήταν οι πιο …ανιαρές εκλογές σ΄ένα όργανο που ήθελαν να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των μειονοτικών διεκδικήσεων.
http://xronos.gr/detail.php?ID=87797