18 Ιουλίου 2016

Οι εγχώριοι …σαμουράϊ του Ερντογάν! Περίεργα δημοσιεύματα υπέρ του “σουλτάνου”

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ17FP0ruQogUGOW9fgZG9iNG82Z4quzA3lr-KUlTGNtLCq2wIv
Από την ώρα της εκδήλωσης του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο facebook,εμφανίστηκαν κάποιοι εγχώριοι “σαμουράϊ” του Ερντογάν! Με προφίλ ψεύτικα,χωρίς καμία πληροφορία,έγραφαν μόνο θετικά σχόλια για τον σουλτάνο Ερντογάν και καλούσαν τους αναγνώστες να μην πιστεύουν όσα ελληνικά ΜΜΕ έγραφαν! Ο Ερντογάν κατά τα γραφόμενά τους είναι …ο λαοπρόβλητος ηγέτης που “ξεβρακώνει” το στρατό.Εντύπωση προκαλούν οι πολύ καλές φωτογραφίες που είχαν …οι λάτρεις του Ερντογάν απ΄ όσα γίνονταν στην Τουρκία! Ούτε τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν τις είχαν! Πολύ καλή πληροφόρηση μάλλον απ΄ ευθείας από την Τουρκία…

Το πιο παράδοξο δε είναι ότι τα συγκεκριμένα ψεύτικα προφίλ χρησιμοποιούν μέχρι και….τον Κολοκοτρώνη για να πείσουν για την “ελληνικότητά” τους. Όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.
Το ερώτημα είναι οι ελληνικές αρχές έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Παρακολουθούν αυτό το περίεργο παιχνιδάκι; Η ΕΥΠ έχει διαμορφώσει άποψη; Γιατί κάποιοι λένε ότι ορισμένα απ΄ αυτά τα προφίλ ανήκουν σε αποτυχημένους πρώην…Τζέϊμς Μποντ της Κατεχάκη…Γι΄ αυτό ίσως της κάνουν και …υποδείξεις.