08 Ιουλίου 2015

..Προδότες, Αλήτες, Κομμουνστές-. Όξω βουλγαριά, ουστ ...

http://www.enikos.gr/images/resized/485_96518f573d4087e301676fde7ea4e236.jpg
Ντροπή σας για την αμφισβήτηση του Ευρωπαϊκού Ιερατείου το οποίο με πολύ κόπο εργάστηκε και απεργάστηκε τα όσα ευλογημένα δεινά ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό.Ντροπή σας να κατηγορείτε και την Γερμανική Δεξιά για τα κακώς κείμενα του τόπου μας την ώρα που η Μητέρα Πατρίδα για την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων έσπειρε τον Ιερό Εθνικό διχασμό εδώ και δεκαετίες στον Ελλαδικό χώρο (μέσω της παράλληλης δομής της που διατηρεί περί τους δύο αιώνες).



Προδότες , να μιλάτε για τα δύο εκατομμύρια ανέργους, για τους οκτακόσιες χιλιάδες μόνιμα ανέργους, για τα τέσσερα εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν και διαβούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ντροπή σας που ξεπουλάτε την χώρα την οποία με πολύ κόπο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. , της Δεξιάς επι δεκαετίες την είχαν αναγάγει σε ανεξάρτητη αποικία χρέους.

Ντροπή σας να χρησιμοποιείται προδοτικές δημοκρατικές και συνταγματικά κατοχυρωμένες διαδικασίες,- προδότες έ προδότες,- την ώρα που έχουμε την λαμπρή ιστορία του δεξιού βαθεους κράτους (ακροδεξιά και φασιστικό κίνημα) ως παρακαταθήκη της  νόθευσης της λαϊκής εντολής  και της αλλοίωσης της  Με ποιό δικαίωμα σείς οι Ξυπόλυτοι αμφισβείτε τα λαμπρά Ηττημένα Μυαλά της Ελληνικής καχεκτικής πολιτικής σκέψης με την αντίσταση σας; Δεν δικαιούστε να ομιλείτε προδότες την ώρα που μείς ως δουλική Δεξιά και Κέντρο παραδώσαμε το 37% της Ελληνικής Κύπρου, υποθάλψαμε δικτατορίες και καταστροφές (Μικρασιατική Καταστροφή και ξεκλήρισμα του Ελληνισμού ), καταστρέψαμε καθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν δικαιούστε να χορεύετε και να τραγουδάτε πανηγυρίζοντας για το φτωχό ποσοστό του 62% με ελληνικές σημαίες γιατί δεν ειστε Ελληνες επειδή φηφίζετε αριστερά σχήματα και αυτό το όρισαν οι δεξιές παράγκες που παρέχουν πιστοποιητικά πατριοφροσύνης επι δεκαετίες.

**Το ανώτερο κείμενο αφιερώνετε στους ελάχιστους πνιγμένους δεξιούς (και ακροδεξιούς) "Ρήνους" οι οποίοι πνιγμένοι στα εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα βολοδέρνουν νομίζοντας ότι βρέχει την ώρα που ολάκερη η Ελλάδα τους  φτύνει .Τούτοι απο την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 έχουν ευτυχώς λάβει την θέση τους ως πολιτικοί σκελετοί στο χρονοιντούλαπο της Ιστορίας κιας κραυγάζουν τα αλήστου μνήμης συνθήματα μίσους ακόμα.