11 Μαΐου 2014

Η Νατοκεμαλική «συνιστώσα» του Σύριζα

...Για το όνομα της Μακεδονίας και ημών των Μακεδόνων, για το «συμπαγές πράμα» των Τουρκοφασιστών «συντρόφων» τους και τις «αλυτρωτικές» αγκαλίτσες τους με τους Αλβανούς συνεργάτες των Γερμανών! Και «ζητούν κι άλλη κι άλλη πείνα»! (Ελύτης) Ανθελληνική!
Υπενθυμίζω στα Κεμαλονατόφιλα, σημερινά, συντροφικά «πράματα» του Σύριζα, πως ο εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ εσωτερικού-Σύριζα, Λεωνίδας Κύρκος, μας έλεγε, σε μας του πιο νέους, ότι «ο ελληνικός σοσιαλισμός θα μυρίζει θυμάρι». Κι όχι, τάχα μου, αριστερό «Chanel no 5»... Κι ότι το έμβλημα του ΚΚΕ εσωτερικού ήταν η Κόκκινη και η Ελληνική σημαία, αγκαλιασμένες!

Ναι, έτσι, ω Συριζέηκα Νατολιγούρια και «συμπαγή πράματα» της πολιτιστικής σας αφασίας!
Εγραψα στα «Βέβηλα, Κίβδηλα, Σκύβαλα» (εκδ. Αρμός), το 2007, όπου γελοιοποίησα και πολτοποίησα την ρεπουσειάδα, την τότε Συριζιώτικη, τα εξής: «...η Πατουλίδου, σε μία μοναδική φωτοφάνεια της συλλογικής μας ευθυρρήμονος ευεπείας, είχε πει -ανεπανάληπτη και υπεράχρονη θεονύμφη μας- εκείνο το "Για την Ελλάδα ρε γαμώ το". Κι αυτήν την θεοπνευστίας έκρηξη της γλωσσικής μας ιδιοφυΐας, που θα ενθουσίαζε ες αεί τα δωδεκάχρονά μας, αι-οι ξενέρωτες (φεμινίστριες) το απέκρυψαν (από το βιβλίο της Στ' Δημοτικού), ως ευσεβίστριες του δυτικού κατηχητικού... Και, με αυτήν την απροσαύδητον αυδήν, η Πατουλίδου άφησε άναυδον όλον τον εκσυγχρονιστικό συρφετό της εθνικής μειοδοσίας» (ΠΑΣΟΚ και την Νατοκεμαλική συνιστώσα του Σύριζα).

Προσφάτως σε λιγδιάρικο εκλογικό μένος, ο Νατοπασοκογενής Μπόλαρης, υποψήφιος σε κάτι, ες αεί Χριστιανός το δόγμα και το φθέγμα, και κάποια Νατοκεμαλική Συριζιανή, επίσης υποψηφία σε παρά κάτι, εξήμεσαν κατά της Πατουλίδου, βδέλυγμα προοδευτικόν, ότι το λάβαρο του νεωτέρου Γένους μας, η Πατουλίδου, υποθάλπει τον νεοναζισμό! Η Πατουλίδου, που έχει νεκρό παππού στο δεύτερο Αντάρτικο! Κι έκανε ως γκασταρμπαϊτάκι, δημοτικό σχολείο, πάμφτωχο παιδάκι, στη Γερμανία! Πώς, οι φωστήρες της Τρισηλίου εν Τρισί Χυδαιότητος, παρήγαγον τοιαύτην αριστερήν λίγδα; Με την γνωστή μέθοδον του Προκρούστη: έρραψαν και εστρέβλωσαν φράση της, που υπάρχει στο βίντεο του λαμπρού και μορφωμένου δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βελίου: όποιος θέλει, ελέγχει!

Και ερωτώ, ερώτησιν επιστημολογικώς απειρόκακον, προς τα δύο τούτα «συμπαγή πράματα», Χριστιανόν Μπόλαρη και Συριζιανή ΝατοκεμαλικοΚυρίαν: Ο Μανώλης Γλέζος, που, στην Βουλή σας, αρνήθηκε να ψηφίσει τη διακοπή χρηματοδοτήσεως του εν τη Βουλή σας κόμματος «Χρυσή Αυγή», ναι, ο Μανώλης Γλέζος υποθάλπει, κι αυτός, τον νεοναζισμό και την «Χρυσή Αυγή»; (!!!)
Αιδώς, αναιδήμονα «συμπαγή πράματα» Νατοχριστιανικά και Νατοσυριζέηκα...