17 Απριλίου 2016

Σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί τον Σούλτς: “Είμαστε πιστοί του προφήτη…”


shultz_tsipras
Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
 Ο σύμβουλος του Προέδρου Ερντογάν , Γιγίτ Μπουλούτ  σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Σταρ απειλεί την Ευρώπη και προσωπικά τον κ. Σούλτς.
Ο κ. Μπουλούτ εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, την οποία επέστρεψε η τουρκική κυβέρνηση ως μη γενόμενη.
“Σκέπτομαι” , λέει, “αυτά που κάνουν οι Ευρωπαίοι για να μη δεχθούν πρόσφυγες στα εδάφη τους, την ώρα που κατηγορούν εμάς για γενοκτονία και μου γυρίζει το στομάχι”.

Κατηγορεί τους Ευρωπαίους για σφαγές 200.000 Μουσουλμάνων, για τα κρεματόρια που έστειλαν τους Εβραίους και καταλήγει: “Ευρώπη ! Άκου , δες και μάθε. Είμαστε πιστοί του Προφήτη που εστάλη ως ευλογία στον κόσμο. Είμαστε στρατιώτες ενός έθνους που μεταδίδει την αγάπη και την ανοχή όπου και αν πάει. Δεν είμαστε αιμοσταγείς και δεν υπήρξαμε ποτέ. Ο κ. Σούλτς και ορισμένοι άλλοι πολιτικοί παρασύρονται από τη σκέψη ¨υπογράψαμε όπως νάναι τη συμφωνία. Μπορούμε να επιβάλουμε στην Τουρκία ό,τι θέλουμε. Περίμενε και θα δεις Σούλτς εφέντι. Κοίτα να δεις τι θα γίνει”.
Αυτά από τον σύμβουλο του κ. Ερντογάν για να τα έχουμε υπόψη μας.