09 Ιουλίου 2015

Να εκδικηθούμε τους Ευρωπαίους υπανθρώπους

http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/comics/zervos_06-07-15_2.jpg?itok=FtdD-M29          Η λέξη «υπάνθρωποι», ως γνωστόν, καταχωρείται ιστορικά στον Χίτλερ και στους ναζί: μ’ αυτήν χαρακτήριζαν όλους όσοι αντιστέκονταν στον ναζισμό. Επιπλέον τους κομμουνιστές, τσιγγάνους, ψυχικώς πάσχοντες, Εβραίους, ομοφυλόφιλους, και όλους τους μη  άριους.  Η ειδική  χρήση της λέξης ξεχάστηκε, και μαζί της ξεχάστηκε κάτι πολύ σημαντικό: ότι οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν την λέξη κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότροια. Έβλεπαν την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη, και αυτήν την αντανάκλαση  καταλόγιζαν στους άλλους, στους τυχερούς λαούς που δεν τους έμοιαζαν και που τους ταπείνωσαν στο τέλος. Στους ζητιάνους Γερμανούς χαρίστηκαν κατόπιν, της ηλίθιας Ελλάδος συναινούσης, όλα τους  τα χρέη, για να πρωτοστατήσουν στον αγώνα κατά του κομμουνισμού.

        Ο Ναζιστικός πόλεμος είναι απ’ τα κομβικότερα γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας κι η στάση κάθε λαού αποτελεί αμάχητη τεκμήριο της ψυχοσύνθεσης και  του χαρακτήρα του. Ποιοι λαοί ήταν με τους συμμάχους, ποιοι με τους ναζί, ποιοι ουδέτεροι (σικ); Η υπενθύμιση είναι πολύ διαφωτιστική για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη «της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, των αξιών και του πολιτισμού».
 
       Ναζί/Φασίστες: Γερμανοί, Ιταλοί, Αυστριακοί, Φινλανδοί,  Ρουμάνοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Κροάτες, Σλοβάκοι, Γάλλοι (η κυβέρνηση του Βισύ), Λετονοί, Εσθονοί, Λιθουανοί (υπόδουλοι στην ΕΣΣΔ, λόγω της ναζιστοκομμουνιστικού συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ, πολέμησαν ενεργά με τους ναζί, εξολόθρευσαν και χιλιάδες Εβραίους).  Ολλανδοί, Δανοί, Βέλγοι καταλήφθηκαν απ’ τους Ναζί σε διάστημα μιας βδομάδας έως έναν μήνα, κατόπιν αποτέλεσαν προμηθευτές των ναζί (σε τρόφιμα, ρούχα κλπ, βλ. «Η θλίψη του Βελγίου», του Ούγο Κλάους, εκδ. Καστανιώτη). Ισπανοί και Πορτογάλοι φιλικώς ουδέτεροι, έχοντας φασιστικές δικτατορίες. (Αλβανοί, Τούρκοι απόντες, αυτό έλειπε). Σύμμαχοι: μεταξύ άλλων,  ΄Ελληνες.
 
       Είναι κατανοητό τώρα ποιοι συγκροτούν στην ΕΕ κι εξαπέλυσαν τον νέο ναζιστικό/οικονομικό πόλεμο και με ποιους ναζιστές υπανθρώπους υποχρεωνόμαστε να συζητήσουμε; Καταλαβαίνουμε γιατί τα σύγχρονα SS της ΕΕ έχουν για unterscharführer (δεκανείς) τον Σόϊμπλε, τον Γκάμπριελ και τον Βέμπερ, για rottenführer (υποδεκανείς) τον Γιούνκερ και τον Ντράγκι, για sturmmann (στρατιώτες α΄ τάξης) τον Ντάϊζελμπλουμ, τον Σούλτς και τον Πολωνό –δυστυχώς- Τουσκ,  και schütze (απλούς στρατιώτες) τον Όλι Ρεν και κάτι ομοειδή του ανθρωποειδή από την Σλοβακία, την Λετονία, την Εσθονία, την Λιθουανία, την Φινλανδία; Η Μέρκελ αμφιταλαντεύεται μεταξύ Εύας Χίτλερ και Μαγδαληνής Γκέμπελς (κάτι ονόματα που ‘χαν αυτοί οι παγανιστές Ναζί!).
 
            Όλοι, λοιπόν, οι φανατικοί Αντιναζιστές, εναντίον της Ελλάδας. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τώρα, γιατί αυτοί οι υπάνθρωποι τρέφονται με αίμα και δεν πρόκειται να έχουμε συμφωνία που να μην είναι στο ελάχιστο προσαρμοσμένη στους ναζιστικούς κυνόδοντές τους. Συνυπολογίστε και την μνησικακακία τους  για το ΌΧΙ, την αριστερή κυβέρνηση και την Ελλάδα που τόλμησε, μόνη, να ξανααντισταθεί. Καταλαβαίνουμε επίσης γιατί οι Ολλανδοί Νταϊζελμπλουμ δημοσίευσαν  την χαριτωμένη γελοιογραφία ενός στερεοτυπικά απεχθούς Έλληνα που απ’ την μια ζητάει βοήθεια και απ’ την άλλη  λέει «φακ οφ» με το δάχτυλο (δεν είναι ρατσιστές οι Ολλανδοί, ούτε αποικιοκράτες, αλλοίμονο). Καταλαβαίνουμε γιατί κανείς ευρωπαϊκός λαός δεν ξεσηκώνεται κατά της ΕΕ, γιατί κανείς δεν διαμαρτύρεται για την ιταμότητα προς τους Έλληνες των προαναφερθέντων βαθμοφόρων των SS; Γίνεται σαφές το απροσμέτρητο ανεκρίζωτο κόμπλεξ του ετερόφωτου Ευρωπαίου;  Ό,τι και να κάνουν, αναγωγή τους είναι η Ρώμη και κυρίως η Ελλάδα. Την Ρώμη την κατέκτησαν, την Ελλάδα όχι.
 
       Πώς να κατακτήσεις κάποιον που ήταν ήδη υπόδουλος σ’ αυτόν που κατέκτησες, στερώντας σου έτσι την χαρά μιας νέας κατάκτησης; Στο σύμπελγμα αυτό εδράζεται όλο το πύον της Ευρωπαϊκής μειονεξίας και του εγγενούς ατέλειωτου μίσους προς την Ελλάδα. Ρωτήστε τον Φρόυντ και τον Λακάν, θα σας τα πουν καλύτερα. ΄Η παρακολουθείστε το ντιοκυμαντέρ που προβλήθηκε στην τηλεόραση της Βουλής, 20-5-2007, και στο οποίο ακούγεται ότι: «στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως οι Γερμανοί έριχναν καυστική ποτάσα στο αιδοίο των κρατουμένων γυναικών, κατά προτίμηση σε  όμορφες  μελαχροινές Ελληνίδες». Τι λέτε;  «Ναι», στην Ευρώπη των λαών, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.
 
     Τι κάνουμε, όμως, με τους υπάνθρωπους Ευρωπαίους ναζί (στην Ουκρανία τους  έχουν κι επίσημα στην κυβέρνηση); Άμυνα μέχρι τέλους, μέχρι να μπορέσουμε κάποτε να εκδικηθούμε και να τους επιφέρουμε όσο το δυνατόν ισχυρότερα πλήγματα. Κυρίως όμως περιφρόνηση προς κάθε Ευρωπαίο. Δεν υπάρχουν αθώοι Ευρωπαϊκοί λαοί, οι λαοί είναι συνένοχοι των κυβερνήσεων τους, τις στηρίζουν με κάθε τρόπο,  κι ας βαυκαλίζονται οι πούροι μαρξιστές για Ευρώπη της Αριστεράς και της αλληλεγγύης, άλλωστε τους μαρξιστές δικαίωσε πλήρως η Ιστορία, πώς μπορούμε να έχουμε αντίθετη άποψη; Μια παρατήρηση μόνο: Γιατί άραγε οι υπάνθρωποι δεν ζητάνε φορολόγηση της εκκλησίας, δεν σας κάνει εντύπωση;  (το ζήτησε ένας Φέρχοφσταντ)
 
    Βέβαια, «Πολλοί στρατιώτες και αξιωματικοί των SS μετά το τέλος του πολέμου βοηθήθηκαν από την εκκλησία του Βατικανού να διαφύγουν στο εξωτερικό για να μην συλληφθούν από τις συμμαχικές δυνάμεις.», διάβαζουμε στην βικιπαιδεία. Να είναι έτσι, άραγε; Δεν το πιστεύω. Μα  οι καλοί Ευρωπαίοι χριστιανοί δεν ήταν εναντίον των Ναζί, όπως μας διαβεβαιώνει τόσα χρόνια ο κος Σταύρος Ζουμπουλάκης, προσωρινός υπεύθυνος της Εθνικής Βιβλιοθήκης; Ο Κώστας Γαβράς, που γύρισε την σχετική με το θέμα ταινία «Αμήν» (όλως συμπτωματικώς δεν είχε επιτυχία), μπορεί να τον διαφωτίσει για το τι σημαίνει: αγγίζω κριτικά  τα θεμέλια της Ευρώπης «της Αλλήλεγγύης και της Αποδοχής του Άλλου».
 
     Αυτή η ΕΕ, λοιπόν, που αντί να ασχολείται με τους τζιχαντιστές, με το μεταναστευτικό (είδατε με τι αγάπη και στοργή περιποιούνται τους μετανάστες οι αντιεθνικιστές αληθινοί «Μακεδόνες» της Φύρομ;) με την Διατλαντική συμφωνία εμπορίου (αν το λέω σωστά), με την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της τεχνολογίας, με το περιβάλλον, με την υπογεννητικότητα στην Ευρώπη, με την  επανάκαμψη του μονοθεϊστικού φανατισμού και εχθρότητας μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, ασχολείται επί πέντε χρόνια με το ΦΠΑ στα νησιά και την παρακράτηση του 20%, ενώ μπορούσε να λύσει το θέμα σε ένα μήνα το πολύ, πριν το Μάϊο του 2010. Ηλίθιοι, μνησίκακοι ή στυγνοί αποικιοκράτες; Όλα μαζί. Αλλά τα χρήματα έχουν γι’ αυτους μεταφυσική σημασία, που δεν είναι κατανοητή ούτε αποδεκτή απ’ τον ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης, εμείς έχουμε άλλο σύστημα αξιών. Κι όπως οι Εγγλέζοι δεν θα δώσουν ποτέ πίσω τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα, έτσι  δεν πρόκειται ποτέ στην ΕΕ να παραιτηθούν ούτε από ένα σέντς που τους «χρωστάμε» λόγω  του μνημονίου που στήσανε μαζί με τον ατιμώρητο Παπανδρέου. Δεν τους νοιάζει όσοι συνταξιούχοι κι αν λιποθυμάνε στην ουρά. Ανθρωπιστική κρίση για τους Ευρωπαίους υπάνθρωπους, που ασκούν καθημερινώς εις βάρος της Ελλάδος πρωτοφανή και  τεράστια ψυχολογική βία και τρομοκράτηση, με απειλές κι εκβιασμούς εμπόρων ηρωΐνης, σημαίνει ότι τα θύματά τους δεν είναι «δυστυχώς» τόσα πολλά, όσα έλπιζαν και μόχθησαν.
 
    Στα καθ’ ημάς: η κυβέρνηση οφείλει με τον πιο επίσημο τρόπο να ανακοινώσει πού πήγαν τα λεφτά των μνημονίων,  λογιστικά και μη, για να σταματήσει η σπέκουλα. Και  μια ερώτηση προς τους ποικιλώνυμους ιούς, χολέρες και πανούκλες που τόσα χρόνια χτίζουν πλουσιοπάροχες καριέρες με τον ανθελληνισμό και τον μισελληνισμό: Πάψαμε να είμαστε φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές την Κυριακή το βράδυ; Θα ζητήσουν τώρα συγγνώμη απ’ τον ελληνικό λαό για όσες ύβρεις εκτοξεύουν επί χρόνια εναντίον του, εναντίον της ιστορίας του και του πολιτισμού του, και δη της αρχαιότητας; Απ’ τα νέα παιδιά που παρασύρουν στον σκοταδισμό τους; Επιπλέον: γιατί κανείς νεωτεριστής-εθνομηδενιστής δεν ειδοποίησε τον Φιντέλ Κάστρο και την Λιμπερασιόν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φασίστες, ώστε ο πρώτος να μην τους αναφέρει στο μήνυμα συμπαράστασης, κι η δεύτερη να μην χρησιμοποιήσει την λέξη «Δίας» στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (:«Το όχι του Δία»). Ευκαιρία πάντως ο Σύριζα ν’ απαλλαγεί απ’ όσους καιροφυλακτούν για να δικαιώσουν, εις βάρος του λαού, την ιδεοληψία τους. Αλλοιώς το ερώτημα, γιατί δυστυχώς η κα Χριστοδουλοπούλου επιμένει να φροντίζει για την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, θα παραμείνει ρητορικό.
 
         Όσο για τους ανθρώπους του πνεύματος που υποστήριξαν το «Ναι» μόνο λύπη και απορία προκαλεί η στάση τους. Κι αφού χρησιμοποίησαν στίχους τους Κάλβου, ας διαβάσουν και το: «ψυχή ανδρική απορρίπτει φρόνημα χαμερπές». Για τους συγγραφείς εξ αυτών, και τις συχνά προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις εις βάρος του λαού και της Ελλάδας: περιφρονήστε τους. Είναι συγγραφικού επιπέδου Άρλεκιν. Γελάμε μαζί τους. Το γιατί όμως μια μεγάλη μερίδα λαού και τέσσερα κόμματα  στράφηκαν εναντίον του εαυτού τους και της πατρίδας τους, θα το εξετάσουμε μόλις το επιτρέψουν οι εξελίξεις. Ωστόσο, το λεγόμενο Ποτάμι είναι και επίσημα η ευρωπαϊκή-γερμανική πέμπτη φάλαγγα στην ελληνική κοινωνία. Αν θέλει να διατηρήσει ένα ίχνος αξιοπρέπειας ο συμπαθής αλλά συνένοχος καθηγητής Γραμματικάκης, πρέπει να παραιτηθεί πάραυτα, να σμικρύνει το  στίγμα που θα τον συνοδεύει για πάντα.