21 Σεπτεμβρίου 2013

Βορίδη φιλιππικός...

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/kctpgbywva523c3ba55657a.jpgΠόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής έχει ξεκινήσει ο Μάκης Βορίδης και μάλιστα εκ δεξιών.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αμφισβητεί τη δεξιά ταυτότητα της Χ.Α., διαχωρίζοντας τη δεξιά από την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Το επιχείρημά του είναι ότι η Χ.Α. βάλλει ευθέως κατά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, περιφρονεί με απόλυτο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα, άρα «τι δουλειά έχει με τη Δεξιά;», όπως είπε χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οσο για τους ψηφοφόρους της Χ.Α., διερωτήθηκε: «Αντιλαμβάνονται ότι στην πραγματικότητα πυροβολούν τα πόδια τους;».

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο κ. Βορίδης παραμένει άκρα δεξιός, απλώς διαχωρίζει την ακροδεξιά από τον εθνικοσοσιαλισμό, ελπίζοντας ότι το δεύτερο συνθετικό απωθεί τους απογοητευμένους νεοδημοκράτες που θέλουν να τιμωρήσουν τη Ν.Δ. ψηφίζοντας Χ.Α. Αυτό, πάντως, με τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως και η αναφορά του σε απόλυτη αυστηρότητα στην αντιμετώπιση παράνομων πράξεων, σημειώνονται μέχρι να έρθουν η επόμενη Αμυγδαλέζα και το επόμενο Πέραμα.