22 Ιουλίου 2015

Ούτε κουβέντα για τον "αγνοούμενο κοριό" της ΕΥΠ - Ποιους παρακολουθούν ποιοι ανησυχούν;


Image
“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” ήταν η απάντηση του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως στα όσα είπε η Νάντια Βαλαβάνη για το “χαμένο” βαλιτσάκι της ΕΥΠ, μέσω του οποίου πιθανολογεί ότι μπορεί να την παρακολουθούσαν. Το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως διέψευσε ότι η ΕΥΠ κάνει παρακολουθήσεις εκτός των ορίων της αποστολής της. Μόνο που η κυρία Βαλαβάνη είπε κάτι πολύ σοβαρότερο στο οποίο απάντηση δεν έχουμε πάρει: κάποιοι άλλοι πλην της “ιδιοκτήτριας” ΕΥΠ έχουν στα χέρια τους και “εκμεταλλεύονται” το “βαλιτσάκι παρακολουθήσεων”! Και το χειρότερο; Δεν είναι μόνο η κυρία Βαλαβάνη που το πιστεύει. Απλά είναι η πρώτη που το λέει δημόσια!

Εδώ και αρκετό καιρό η πληροφορία για το… “ορφανό βαλιτσάκι παρακολουθήσεων” της ΕΥΠ που…κάπου έχει χαθεί κυκλοφορεί. Κι εντός των διαδρόμων του ΥΠΕΘΑ η πληροφορία κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα, όχι χωρίς αφορμή όπως λένε αξιωματούχοι. Σε κάποιες περιπτώσεις οι υποψίες που είχαν κάποιοι ότι “τους ακούνε” επιβεβαιώνονταν αφού άκουγαν από άλλους απόψεις, εκτιμήσεις και σχέδια που είχαν ειπωθεί μέσα σε τέσσερις τοίχους με έναν συνομιλητή!

Ασφαλώς πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί . Αλλά γίναμε λίγο πιο καχύποπτοι από τη στιγμή που διαβάσαμε την ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως,με την οποία δίδεται απάντηση στην κυρία Βαλαβάνη. Δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για την ουσία του θέματος: έχει χαθεί το ένα βαλιτσάκι; Και ποιος μπορεί να το ελέγχει;http://www.onalert.gr/stories/oyte-koyventa-gia-ton-agnooumeno-korio/43843