29 Μαΐου 2014

Ο Γκιουλέν ετοιμάζει ταινία για τον Ερντογάν Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τούρκο Πρωθυπουργό


Κινηματογραφική ταινία για τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζει ο Φετουλάχ Γκιουλέν σύμφωνα με τον ίδιο τον Τούρκο Πρωθυπουργό, ο οποίος προειδοποιεί ότι αυτά τα κόλπα δεν πιάνουν.Οι νέες δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού προκάλεσαν έκπληξη, καθώς είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται κάτι τέτοιο. "Ισχυρισμός σοκ", είναι ο τίτλος των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.
"Τώρα πήρα καινούρια μαντάτα. Λένε ότι η Πενσιλβανία ετοιμάζει νέα ταινία για μένα. Ετοιμάζουν λένε μια ωραία ταινία για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά γι αυτή την ταινία δεν βρήκαν τον κατάλληλο ηθοποιό να υποδυθεί εμένα. Δεν βρήκαν λένε ούτε τον κατάλληλο ηθοποιό για το παιδί μου. Κι όμως δεν χρειάζεται να πάνε στο Χόλιγουντ, ανάμεσά τους έχουν πολλούς ηθοποιούς. Αυτά τα κόλπα δεν έπιασαν ποτέ και δεν θα πιάσουν.

Θέλουν να προλάβουν αυτή την ταινία πριν τις προεδρικές εκλογές. Δεν πιάνουν αυτά, δεν πιάνουν", είναι η δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) πρότεινε στον Πρόεδρο Αμπτουλάχ Γκιουλ να τον στηρίξει στις προεδρικές εκλογές κατηγορώντας τον Ταγίπ Ερντογάν ότι ευθύνεται για τις εντάσεις στην Τουρκία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Αμπτουλάχ Γκιουλ αρνήθηκε, απαντώντας στον Μπαχτσελί ότι είναι εκ των συνιδρυτών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και ότι δεν γίνεται να υπάρχουν δύο υποψήφιοι από το ίδιο κόμμα. Πάντως ο ίδιος ο Μπαχτσελί διέψευσε ότι υπέβαλε τέτοια πρόταση στον Γκιουλ. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 10 Αυγούστου και ακόμη τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν καταλήξει στις υποψηφιότητες τους.
http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=172951