20 Αυγούστου 2016

Πουλάει το μετάλλιο του Ρίο για να σώσει τη ζωή ενός τρίχρονου

Πουλάει το μετάλλιο του Ρίο για να σώσει τη ζωή ενός τρίχρονουΚίνηση ανθρωπιάς από τον αργυρό Ολυμπιονίκη, Πιορτ Μαλακόφσκι, ο οποίος αποφάσισε να θέσει προς πώληση το μετάλλιο που κατέκτησε στους Αγώνες του Ρίο για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα αγόρι που πάσχει από καρκίνο.
«Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό, καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού», έγραψε στο Facebook ο Πολωνός Ολυμπιονίκης και υποστήριξε ότι όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα δαπανηθούν για τη θεραπεία του τρίχρονου Όλεκ Σιμάνσκι.Ο τρίχρονος υποφέρει για σχεδόν δύο χρόνια από ρετινοβλάστωμα, έναν καρκίνο των ματιών που επηρεάζει τα μικρά παιδιά. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σωθούν τα μάτια του Όλεκ στην Πολωνία. Η μόνη πιθανότητα είναι να πάει για θεραπεία στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Μαλακόφσκι και πρόσθεσε: «Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στην προσφορά. Αν μπορέσετε να με βοηθήσετε, το ασημένιο μετάλλιο μου μπορεί να είναι πιο πολύτιμο για τον Όλεκ από το χρυσό».
Δείτε την ανάρτηση του Πολωνού Ολυμπιονίκη:

Zdobycie medalu olimpijskiego to dla sportowca spełnienie życiowych marzeń. Oczywiście najcenniejszy jest ten złoty. Zrobiłem wszystko, co w mojej mocy, żeby go zdobyć. Niestety tym razem się nie udało. Jednak los dał mi szansę podwyższenia wartości mojego „srebra”.
Tuż po zawodach napisała do mnie Gosia, mama małego Olka, prosząc o pomoc w ratowaniu jej synka. Olek prawie od dwóch lat, czyli ponad połowę swojego życia, walczy z nowotworem gałki ocznej. Siatkówczak to złośliw...


10 χιλ.
633
5,5 χιλ.