18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φύρερ των "ελλήνων δημοκρατικών πατριωτών" ως Λυράτη Κότα

https://xyzcontagion.files.wordpress.com/2013/03/2014-03-23-realnews-cf83ceb5cebb-026-ceb1cebbceadcebeceb1cebdceb4cf81cebfcf82-cebacf8ccebdcf84ceb7cf82-cebfcf84ceb1cebd-cebf-cebcceb9cf87.jpg?w=774Ο φύρερ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος είναι κότα

Συντάκτης: Δημήτρης Τρίμης
Ο φύρερ της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος είναι κότα λυράτη, όπως θα έλεγε και ο ίδιος ο τσαμπουκαλής ελληναράς. Στη ραδιοφωνική συνέντευξη στον άφωνο Νίκο Χατζηνικολάου στον «Real Fm» υποστήριξε πως το κόμμα ουδεμία ευθύνη φέρει για την δολοφονία στο Κερατσίνι, αλλά αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αναγνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος, ο φυσικός αυτουργός, ήταν μέλος της ναζιστικής οργάνωσης του.

Αφήνουμε ότι «δίνει στεγνά» τον Ρουπακιά, όπως είθισται στις συνομωτικές ναζιστικές γκρούπες (και είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν στον ελληνικό ακροδεξιό και ρατσιστικό χώρο) και στεκόμαστε στην προστασία του ευαυτούλη του...Οταν λοιπόν οι δικηγόροι του προφανώς τού είπαν ότι με αυτή τη δημόσια δήλωση-ομολογία πάει μέσα κι αυτός και όλη η ηγεσία της Χ.Α. σύμφωνα με το νόμο για τη σύσταση και τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και προφανώς για την ηθική αυτουργία στους φόνους και στις εκ προμελέτης απόπειρες δολοφονίας, άλλαξε τροπάρι και έκανε ...διευκρινιστική δήλωση, όπως όλοι οι θρασύδειλοι, όλων των εποχών:

«Καταγγέλλουμε την αλλοίωση των λεγομένων και την απομόνωση της εν λόγω φράσης για δημιουργία εντυπώσεων  και μπλά, μπλά, μπλά ... «η Χρυσή Αυγή με κανένα τρόπο δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως εγκληματική οργάνωση για μια καταδικαστέα πράξη ενός φίλου του κόμματος και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Μάλιστα ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας είχε καταδικάσει την δολοφονία στο Kερατσίνι την ίδια ημέρα».