03 Σεπτεμβρίου 2015

Προσπάθησε ο Άδωνις να δείξει "ανθρωπιστής" αλλά δεν του βγαίνει

Με αφορμή το υποκριτικό tweet του Άδωνι για την τραγωδία, θυμίζουμε την «ανθρωπιστική» προσέγγιση στελεχών της ΝΔ για το προσφυγικό.






Πρόκειται για ερώητησή του το 2012 στη Βουλή, όταν η «ευαισθησία» του δεν αφορούσε τις ζωές των προσφύγων (βλέπε «λαθρομετανάστες» στην ακροδεξιά αργκό) αλλά το «υπέρογκο» κόστος για τη διάσωσή τους
Εδώ ο Πλεύρης σε φασιστική έξαρση:
«Φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός αν δεν υπάρχουν νεκροί» δήλωνε το 2011, 3 χρόνια πριν την τραγωδία στο φαρμακονήσι, ο Θάνος Πλεύρης, σε μια «προφητική» τοποθέτησή του σε εκδήλωση του περιοδικού Patria.
- See more at: http://left.gr/news/prospathise-adonis-na-deixei-anthropistis-alla-den-toy-vgainei#sthash.O5nuFaTX.dpuf

**Οσον αφορά τα σύνορα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε την άποψή του αναφερόμενος στα όσα έγιναν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού επί διακυβέρνησης του κόμματός του.«Ο Αντώνης Σαμαράς είχε ελέγξει τη μεταναστευτική ροή. Πώς το είχε κάνει αυτό; Με την επιχείρηση «Ξένιος Δίας» στην επικράτεια, με την μη εφαρμογή του νόμου Ραγκούση, τον οποίο εφάρμοσε η κα Χριστοδουλοπούλου και μας τίναξε όλους στον αέρα, αφού διπλασιάστηκαν οι μεταναστευτικές ροές. Το μεταναστευτικό στις εκλογές του 2012 ήταν ένα από τα πρώτα θέματα στην προεκλογική ατζέντα. Στις εκλογές του 2015 δεν υπήρχε ως ζήτημα γιατί η ΝΔ με την πολιτική της το είχε περιορίσει», τόνισε, μιλώντας στον Real FM.