24 Ιανουαρίου 2015

Η Λογική του Πνιγμένου στην Ωρα της Κρίσης

http://nstatic.tanea.gr/files/temp2/17d74b5e8a69e8f5410dc3ee9403319e814e69356b93041a52fc985e7e5ef79c.jpgΠολίτες στην Κάλπη. Ψήφο Οργής διατείνονται πολλοί αναλυτές, πολιτικοί, αρθρογράφοι, έμμεση παραδοχή των όσων προκάλεσε η ταπείνωση ενός ολάκερου Έθνους. Μια ταπείνωση που δικτατορικά επιβλήθηκε  απο το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα από τους κερδοσκόπους και απο την άφρονη πολιτική της Γερμανίας.Μια ταπείνωση η οποία με τρόπο εμφατικό σφράγισε την διαχείριση του Ελληνικού γίγνεσθαι απο τις αστικές ελίτ.Τελευταίαα σκηνή σε αυτό το έργο η εμμονή σε λογικές Βερολίνου της Κυβέρνησης Συνεργασίας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και των ιδεολογικά προσκείμενων της αναφορικά με την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους .
Δυστυχώς η άρνηση της πραγματικότητας οδήγησε και οδηγεί στην υιοθέτηση ενός πολιτικού λόγου διάχυτου με εμφυλιακά και μετεμφυλιακά σύνδρομα, μιας ακατάσχετης τρομολαγνείας και τρομολατρείας, στην στοχοποίηση, στην μετάθεση ευθυνών. Είναι η λογική του Πνιγμένου στην Ωρα της Κρίσης. 

Μια ώρα της Κρίσης που κρύβει την μεγάλη Ηθική Δικαίωση της Αριστεράς στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να παραγνωρίζεται η καχεκτικότητα που φέρει ως πολιτικός χώρος

Δεν υπάρχουν πιά άλλα όπλα στην φαρέτρα του αστικού κατεστημένου για την νόθευση και αλλοίωση της λαικής εντολής. Δεν μπορεί πιά τίποτα να σταθεί μπροστά στον Δημοκρατικό πατριωτισμό, το γέννημα του Ελληνικού πολιτισμού και την Ιστορική κατάχτηση της Ελληνικής Αριστεράς

Μέ Βλέμμα που δεν σκοτεινιάζει με ματιά που δεν λυγάει για μια ακόμη φορά , σε πείσμα πολλών πορευόμαστε στην εκπλήρωση της ιστορικής αποστολής του Έθνους μας με την λογική των πολιτών που αγαπούν την πατρίδα και τους ανθρώπους της, που λατρεύουν το δίκηο την Ελευθερία και την Δημοκρατία, που πιστεύουν στην Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Απελευθέρωση ως γεννήθηκαν στα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς του Γένους μας.

Απέναντι στον τρόμο της Σκιάς , στους όσους τον παράγουν στους όσους τον αναπαράγουν, σε όσους  επενδύουν σε αυτόν η Απάντηση έρχεται μέσα από την ιστορική παρακαταθήκη μας. Αφέντες του Τόπου που λέγεται Ελλάδα είναι μόνο οι Ελληνες και μόνο αυτοί θα ορίζουν την μοίρα τους πάντα.Η Αριστερά ξεκινάει με τις ευχές του λαού, με τις ελπίδες και τις προσδοκίες του να την στέφουν να ξαναφέρει την ελπίδα, την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, το χαμόγελο και την ελπίδα στις ζωές των Ελλήνων.Ο Θεός της Ελλάδας είναι μαζί της και θα είναι πάντα μαζί σε όσους Ελληνες αρνούνται να απογοητευθούν.